Somevideot leviävät: Sanna Marin tanssii villisti kotibileissä julkkiskavereidensa kanssa!

Pääministeri Sanna Marin tanssii ja laulaa julkisuuteen vuotaneilla useilla videoilla. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti, joka myös postasi bilevideot sivuilleen.

Videon taustalla kuuluu Petri Nygårdin ja Antti Tuiskun kappaleet, joiden tahtiin Marin sekä muu seurue tanssii ja laulaa.

Videolla näkyy Marinin lisäksi useita julkisuudesta tuttuja kasvoja, kuten muun muassa laulaja Alma ja hänen siskonsa Anna, somevaikuttaja ja valokuvaaja Janita Autio, juontaja Tinni Wikström, radiojuontaja Karoliina Tuominen, ja Marinin ystävä sekä puoluetoveri Ilmari Nurminen.

Videoiden alkuperäinen lähde ei ole tiedossa, mutta ulkoasun perusteella ne ovat julkaistu Instagramin tarinat-osiossa. Myös Gekkonen julkaisee videot, koska niillä yhteiskunnallista painoarvoa.

Katso TikTok-video alta.

@gekkonen.net Finnish prime minister Sanna Marin at a wild house party with some local celebrities 😮 Original video posted first by Iltalehti.fi #sannamarin #bileet #party #primeminister #finland #politician #pm #celebrity #julkkis ♬ original sound – gekkonen.net

Instagram

Mediapersoona Aleksi Valavuori on julkaissut videosta vielä pidemmän version omalla Twitter-tilillään.

- ILMOITUS -

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
10 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]