Sanna Marin vastasi napakasti somessa leviäviin tietoihin koskien hääkuluja: ”Ihan itse laitoin hiukset ja meikin, kuten joka päivä”

Pääministeri Sanna Marin (sd.) kertoo Twitterissä itse maksaneensa omat hääkulunsa.

Marin julkaisi yllättäen hetki sitten Twitterissä viestin, jossa hän kertoo, että sosiaalisessa mediassa leviävän tiedon mukaan pääministeri olisi maksattanut hääkulunsa valtion verovaroilla.

– Jaahas. Nyt leviää väite, että häidemme lasku olisi maksettu valtion rahoista, Marin kirjoittaa Twitterissä.

– Ei ole! Olemme maksaneet kaikki hääkulumme itse kuten ruuat, juomat, henkilökunnan, kukat, koristeet, valokuvaajat ja musiikin. Ihan itse laitoin hiukset ja meikin, kuten joka päivä, Marin jatkaa.

Marin meni naimisiin pitkäaikaisen avopuolisonsa Markus Räikkösen kanssa 1. elokuuta 2020. Iltasanomien mukaan häissä oli yhteensä 40 vierasta, jotka koostuivat sukulaisista ja ystävistä.

Viime viikolla Marin joutui kohun keskelle, kun Iltalehti paljasti, että pääministerille sekä hänen perheelleen on toimitettu muun muassa aamupalatarvikkeita Kesärantaan 300 eurolla kuussa. IL uutisoi eilen, että etu olisi ollutkin peräti 850 euroa kuukaudessa.

Lue myös: IL: Pääministeri Sanna Marin maksattaa perheensä aamiaiset valtion verovaroista – Kuitit salattu yksityisasiana

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
6 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit