Pääministeri Sanna Marin toivotti suomalaisille hyvää uutta – julkaisuun satoi rajua kritiikkiä kansalaisilta – ”Maanpetturuuden perikuva!”

Valtioneuvoston kanslia julkaisi Instagram-tilillään Sanna Marinin uudenvuoden päivityksen, jossa pääministeri lupaa tehdä kaikkensa sen eteen, että vuonna 2022 nähtäisiin valoisemmat ajat synkkien päivien sijaan. Marin myös luottaa siihen, että suomalainen pärjää aina.

– Mitä tahansa toimintaympäristössämme tapahtuukin, Suomi ja suomalaiset kyllä pärjäävät. Valot ja varjot vaihtelevat myös ensi vuonna. Minä ja koko hallitus teemme kaikkemme sen eteen, että valoisia päiviä olisi varjoisia enemmän.⁣ Toivotan jokaiselle hyvää ja onnellista uutta vuotta 2022, pääministeri kirjoitti Instagram-päivityksessä.

Pian julkaisuun alkoi kuitenkin sataa kritiikkiä. Monet suomalaiset ovat sitä mieltä, että Marin on hoitanut työnsä huonosti.

– Teidän ei pidä luvata mitään ette ikinä toteuta lupauksianne. Todella surullista on valehdella Suomen kansalle, lataa eräs.

– Aika paljon myös hallituksesta kiinni, kuinka hyvä vuodesta tulee, kommentoi toinen.

– Hahah! Myönnät että jotain huonoja hetkiä älyttömien päätösten myötä tulossa! Kaikki suomalaiset ei todellakaan tuu sisulla kestämään näitä teidän järjettömiä päätöksiä ja lakimuutoksia tämän Koronan kautta junailtuja muutoksia! Hävetkää ja olkaa rehellisiä kansalaisillenne! Te olette meillä töissä ettekä itsellenne joten kuunnelkaa mitä kansa haluaa!!! kolmas laukoo.

– Tässä on kyllä maanpetturuuden perikuva. Äkkiä pitäisi syöstä vallasta Klausin oppityttö. Ajaa Suomea tarkoituksella sellaiseen kurimukseen, että ei kehtaa myöntää suoraan. Häpeä @sannamarin, neljäs kirjoittaa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Valtioneuvosto (@finnishgovernment) jakama julkaisu

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit