Ex-missi Sabina Särkkä asetti Sanna Marinin huonoon valoon näyttämällä paljaat rinnat Kesärannassa – Pyytää nyt syvästi anteeksi

Missikisoissa aikoinaan kilpaillut Sabina Särkkä on hyvin pahoillaan aiheuttamastaan tissikuvakohusta.

Hiljattain aviomiehestään Ossi Kivimäestä eronnut bilehirmu julkaisi äskettäin Instgram-tilillään päivityksen, jossa hän pyytää anteeksi hänestä ja Natalia Kalliosta levinnyttä tissikuvaa, joka on otettu pääministerin virka-asunnolla Kesärannassa. Sabina julkaisi kuvan alunperin itse Tiktok-tilillään.

– Julkaisin 10.7. asiattoman kuvan, joka olisi pitänyt jättää ottamatta. Olen syvästi pahoillani ja pyydän anteeksi käytöstäni, Sabina kirjoitti Instagram-postauksessaan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sabina Särkkä (@sabinasarkka) jakama julkaisu

Pääministeri Sanna Marin joutui pahoittelemaan kohukuvaa tiistaina suurlähettiläispäivillä.

– Olen tänä aamuna tätä kuvamateriaalia nähnyt. Kyllä ne ovat Kesärannasta. Ne on kuvattu Ruisrockin jälkeisenä sunnuntaina, Sanna kertoi.

Marinin mukaan hänellä oli ollut Kesärannassa tuolloin julkkiskavereita kylässä. Naislauma oli muun muassa saunonut, uinut ja viettänyt aikaa virka-asunnon tiluksilla.

– Mielestäni se kuva ei ole asiallinen, pyydän sitä anteeksi. Tuollaista kuvaa ei olisi pitänyt ottaa, Sanna pahoitteli.

Otoksessa Sabina ja Natalia poseeraavat yläosattomissa.

Sinistä taustaa vasten otettu kuva on otettu ministerin kokoushuoneessa. Marin käyttää huonetta muun muassa silloin, kun hän osallistuu etäyhteyden välityksellä EU-maiden valtionjohtajien kokouksiin. Finland-kyltti, jolla Natalia peittää paljaat rintansa on Marinin käytössä kansainvälisissä videopuheluissa.

Aiemmin Sabinasta ja Sannasta levisi somessa intiimi video, jossa kaksikko hinkkasi itseään toisiaan vasten tanssin lomassa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Gekkonen.net (@gekkonennet) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit