Saara Aalto lyttäsi koronapassin – somemyrsky nousi! – ”Nyt tuli niin vastuuton lausunto”

Laulaja Saara Aallon koronapassiin liittyvä somepäivitys on poikinut valtaisan somemyrskyn. Aalto arvostelee päivityksessä koronapassin käyttöönottoa hänen Tuhannet tähdet -joulukiertueellaan.

– Valitettavasti meidän täytyy ilmoittaa, että loppukiertueella on osissa kaupungeissa käytössä koronapassi (passiin hyväksytään 2 rokotusta tai 72h sisällä tehty negatiivinen koronatesti. Katso paikkakunnat alta) Olemme nyt kiertäneet viikon ilman passia ja kokeneet tällaiset kirkkokonsertit erittäin turvallisiksi; jokaisella on oma paikka, mistä ei liikuta eikä oteta yhteyttä muihin yleisössä oleviin. Jokainen saa siis olla turvallisesti omassa rauhassaan, Aalto kirjoittaa Facebookissa.

Aaltoa ärsyttää koronapassin käyttöönotto.

– Omaan arvomaailmaani ei kuulu ihmisten jaottelu, minkä ollen, olen todella pahoillani, ettemme saa ottaa kaikkia konserttiin haluavia sisälle. Joudumme kuitenkin noudattamaan AVI:n sääntöjä, sillä toinen vaihtoehto olisi perua konsertit, mitä emme tässä vaiheessa pysty enää tekemään, Aalto jatkaa.

– Pahoittelumme, ja pidetään entistä isommat ja upeammat konsertit yhdessä, kun tämä kaikki on ohi.

- ILMOITUS -

Somemyrsky nousi

Etenkin Facebookissa Saaran päivitykseen alkoi kerääntyä nopeasti ihmetteleviä kommentteja, joissa artistin lausuntoja ja vastuutonta käytöstä hämmästellään ja kritisoidaan.

– Outo asenne. Koronapassi on hyvä asia ja hyvä kun se vaaditaan. Ei sitä turhaan ole keksitty eikä turhaan vaadita. Kummallista, että artisti pahoittelee sitä, että tapahtuma-ala voisi ylipäätään järjestää tilaisuuksia. Vaikka kirkkokonsertissa ei ”bailata” ei ole syytä tuudittautua sellaiseen turvallisuuden tunteeseen, että ”eihän ny kirkossa tartu”, Kari niminen mies kirjoitti Facebookissa.

– Kyllä se mieli rokotevastaisilla vaihtuu jahka ajautuu muutamaksi viikoksi teholle. Voipi järkeä ilmaantua aatoksiin, toteaa toinen.

– Ei koronapassia ole kenenkään kiusaksi keksitty. Totta kai ihmiset ovat samanarvoisia, mutta on olemassa vastuullisia päätöksiä ja vastuuttomia päätöksiä. Ennen kaikkea, rokottamattomien kannattaa jo oman etunsa takia pysyä pois massatilaisuuksista. Riski saada koronan vakava muoto on heille 30-kertainen, kolmas valistaa.

– Nyt tuli niin vastuuton lausunto, että turvallista jatkoa toivotan! Korona on varmasti hyvin tasa-arvoinen, kuka tahansa voi sairastua, rokotetut suojaavat sen sijaan niin itseään kuin rokottamattomia. Suvaitsevuus ei ole lupaa riskeerata kenenkään terveyttä, eikä sen varjolla tätä pidä tehdä. Suomessa on toisinkin mahdollisuus toimia, neljäs kommentoi.

- ILMOITUS -

– Pahinta, mitä tässä pandemiatilanteessa artisti voi tehdä, on yleisten turvallisuussääntöjen minkäänlainen vähättely tai pahoittelu! Oikeasti nyt: rokotukset kuntoon, koronapassilla saadaan pidettyä yhteiskunta auki ( ja HUOM! taitelijoillekin työt ja esiintymiset käynnissä!! ) – miksi ihmeessä turvallisuusmääräyksiä tulee kenelläkään edes mieleen julkisesti vähätellä..?? viides kirjoittaa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]