Rosanna Kuljun loma Espanjassa – ”Retki päättyi vähän köpelösti bussin missaamiseen ja massiivisiin parkkisakkoihin”

Juontaja ja somevaikuttaja Rosanna Kulju lähti kuukauden kestävälle reissulle Espanjaan. Loma on tehnyt silminnähden hyvää kaunottarelle, mutta ihan kommelluksitta ei matka kuitenkaan sujunut.

Neitokainen oli onnistuneen päivän jälkeen myöhästynyt bussista ja hommasi itselleen myös mojovat sakot. Rosanna kertoo Instagramissa seikkailustaan näin:

– Eilinen seikkailu oli MIELETÖN! Rakastan luontoa ja sitä miten ihmeellinen se on, miten kauniita paikkoja maailmassa onkaan.

– Retki päättyi vähän köpelösti bussin missaamiseen ja massiivisiin parkkisakkoihin, mutta paikallisen pubin safkojen kautta ja jo nauratti että ollanpahan ainakin kokemus rikkaampia

Rosanna oli onnistunut myös pesemään hampaansa kasvojenpuhdistusaineella

– Eilen illalla pesin hampaat vahingossa @exuviance_nordic kasvojen putsarilla… Tänään aamun crossfitistä rymysin niin että polvet mustelmilla (noku se burbee oli mulle tärkee saada pikaisesti alta pois). Illalla syömään libanonilaista ja ajattelin ihan korkkarit pistää jalkaan. Ettei nyt vaan sattuis mitään

Rosanna siteerasi julkaisussaan myös edesmenneen Steve Jobsin sanoja ja kertoi haluavansa elää hetkessä:

– Uskon vahvasti tähän: haluan elää sellaista elämää josta en tarvitse lomaa. Haluan elää sellaista elämää joka tuntuu hyvältä ja joka tekee mut onnelliseksi. Elämää jossa saan haaveilla, ihmetellä ja epäonnistua kaiken muun keskellä.

– Haluan ihmissuhteita jotka on rakkaudentäyteisiä, ymmärtäväisiä ja lempeitä. Haluan kokemuksia jotka nostaa karvat pystyyn. Haluan joka ilta laittaa nukkumaan kiitollisena.

– Haluan elää elämää nyt. Siis nyt heti. Koska koskaan en tiedä mitä huominen tuo tullessaan. Oon niin äärimmäisen kiitollinen itselleni että tein tämän päätöksen tulla tänne tekemään juuri noita asioita jotka kirjoitin ylempänä. Elämä on aktiivisia päätöksiä.

Lue myös:

Rosanna Kulju avautui somessa hänelle tärkeästä asiasta – ”olisin valmis äidiksi”

Erohuhujen keskellä oleva Rosanna Kulju avautui somessa: ”Elämä ottaa ja antaa”

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit