Rosanna Kulju avautui somessa hänelle tärkeästä asiasta – ”olisin valmis äidiksi”

Vaikka ihmiset tarkoittavat hyvää kun sanovat toiselle, että ”ei sulla ole kiire” tai ”kaikki tulee sit kun on tullakseen” saattaa se vastaanottajasta joskus tuntua pahalta. Jos ihminen kokee olevansa valmis johonkin asiaan ja haaveilee siitä tottakai toivoo, että se tulisi nopeasti.

Somevaikuttaja Rosanna Kulju pureutui tähän asiaan Instagramissa ja kertoi haaveistaan saada oma perhe:

– Eilen illalla avauduin storyn puolelle sellaisesta asiasta joka mua ärsyttää ja koskettaa joka päivä.

– Ihmiset jotka sanoo ’ei sulla ole kiire’ kun kerron, että unelmoin puolisosta ja lapsesta.. Tämä nyt on ollut mun haave jo vuosia ja nyt nostaa päätään entisestään kun luulin edellisen parisuhteen olevan se jossa kaikki toteutuu.. Nämä henkilöt on kuitenkin itse useimmiten sellaisia joilla on jo lapsia itsellään, parisuhde tai ainakin on saanut jo kokea esimerkiksi naimisiin menon. Helppo se on sellaisten henkilöiden sanoa että ei oo kiire, kyl kaikki tulee sit kun on tullakseen…

- ILMOITUS -

Rosanna jatkaa vielä:

– Ja tällähän tarkoitetaan vaan hyvää! Kyllä mä sen tiedän. Ymmärrän tottakai myös, ettei sellaisen elämää joka on ollut nuori äiti voi verrata mun vapaasti elettyyn nuoruuteen – ei tietenkään. En kuitenkaan siihen tokase et no kyl sä ehdit viel bailaa ku lapset on isoja – ei se oo sama käydä ibizalla bailumatkalla 40+ kuin 20+… Typerä vertauskuva ehkä, mutta saatte ehkä kiinni. Avaan tätä storyn puolella paremmin ja säästin myös kohokohtaan ’ajatuksia’.

– Ei mulla ole ’kiire’, vaan olisin valmis äidiksi. Ja kun näistä asioista haaveilee joka päivä niin voi olla tosi raastaavaa aina vaan kuulla että on aikaa vielä ja kyl kaikki tulee. On myös kylmä fakta, että 30v naisella on oikeasti biologisesti jo ’kiire’. Ensin pitää löytää sellainen henkilö kenen kanssa ylipäätään haluaa lapsen, sen henkilön pitää haluta yhtä paljon, sitten haluaisin tutustua rauhassa ja rakentaa sen parisuhteen pohjaa (helposti 2v tms) ja sitten vasta yrittää sitä lasta. Eikä sekään ole sanottu että tapahtuu hetkessä. Sitten onkin vaikka 35v ja silloin on jo ihan oikeasti kiire.

– Mun mielestä nämä on asioita joista ei saisi kysellä sen enempää tai painostaa ja kommentoida. Mitä mä mielummin kuulisin lyhykäisyydessään ’ei ole kiire’ kommentin sijaan:
Mä toivon että saat kokea kaiken sen mistä unelmoit.

Lue myös: @Erohuhujen keskellä oleva Rosanna Kulju avautui somessa: ”Elämä ottaa ja antaa”

- ILMOITUS -

NÄIN SAAT 400€ BONUKSEN + 120 ILMAISKIERROSTA

  • Tee ilmainen pelitili LuckyDinolle ja saat 20 ilmaiskierrosta Book of Dead kolikkopeliin.
  • Lisäksi saat ensimmäisen talletuksen yhteydessä 400€ bonuksen + jopa 100 extra ilmaiskierrosta.

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Viikon suosituimmat

UUSIMMAT

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]