Rosanna Kulju joutui epämiellyttävään tilanteeseen kaupassa – sai apua tuntemattomalta naiselta!

Somevaikuttaja ja ex-missiemo Rosanna Kulju joutui maanantaina tukalaan tilanteeseen kaupassa maksukorttiongelmien vuoksi.

– Tänään kävi jotain todella erikoista kaupassa. Juoksin meidän aamulenkin päätteeksi hakemaan lounastarpeet ja mies odotti autossa. No, kerään hiki hatussa kaiken mitä tarvitsen ja kiiruhdan kassalle…. Kortti joka on (tietysti) kiinni puhelimessa ei toimi. Eikä ole fyysistä korttia mukana niin en voi esim nostaa rahaa ja maksaa, Rosanna kirjoittaa päivityksessään.

Missikaunotar hälytti paikalle miehensä.

– Hälytän tietty miehen siihen ja eihän senkään kortti toimi eikä ollut tosiaan fyysisiä kortteja mukana koska oltiin lenkillä. Ilmeisesti mitkään kortit ei toiminut tänään.

Lopulta epämieluisa tilanne ratkesi, kun kassajonossa oleva nainen tarjoutui maksamaan pariskunnan ostokset.

– Siinä sitten ääneen mietittiin että miten tehdään ja mun takana kassalla ollut naishenkilö tarjoutuu maksamaan ostokset käteisellä ja että voidaan siirtää mobilepaylla hänelle. Näin toimittiin ja ai vitsi miten ihanalta tuntui, että joku tarjoutui auttamaan ja meinaan todellakin pistää hyvän kiertämään ja tehdä itse jonkun hyvän teon tänään. Pieni asia, mutta todella suuri merkitys. Kiitos sinulle, kuka ikinä olitkaan, Kulju kiitteli.

Rosannan seuraajat ovat kertoneet julkaisun kommenttiosiossa omia vastaavanlaisia tarinoitaan kauppareissuista.

– Mulla kävi kerran niin että mun mobile pay ei löytänyt kaupan kassaa, niin myyjä maksoi mun puolesta ja minä maksoin hänelle mobile payllä, eräs seuraaja kirjoittaa.

– Olen maksanut edellä olevan ostokset, kun hänellä ei kortti toiminut. Tuli niin hyvä mieli kun näki toisen ihmisen ilon ja kiitollisuuden ❤️ Pienikin juttu voi pelastaa jonkun koko päivän, sanoo toinen.

– Kaupan kassalla naisella ei ollut rahaa riittävästi maksaa.. perässä ollut mies maksoi hänen ostoksensa. Jäin sanattomaksi, kertoo kolmas.

– Ihan parasta. Maria Veitola osti mulle kerran punavuoressa juustoa kun kortti ei toiminut ❤️ hyviä ihmisiä onneksi on olemassa, kirjoittaa Henna Kalinainen.

– No onneks satuin paikalle! Se oli kivaa kun suhun törmäs aina välillä Punavuoressa. Terkkuja! Maria vastasi Hennalle.

– Nää piristää aina niiin paljon! hehkuttaa tuore Miss Helsinki Oona Komi.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit