Hui! Kalle Palanderin vaimo Riina-Maija Palander kertoi karmivan tarinan: ”Kartanon kummitus ilmeisesti suuttui…”

Ex-alpinisti Kalle Palanderin vaimo Riina-Maija Palander pakkasi syksyllä kimpsunsa ja muutti lastensa kanssa Espanjaan töiden vuoksi. Nyt hän näyttää palanneen takaisin Viroon.

Riinis julkaisi Instagramissa äskettäin upean valokuvan Itä-Virossa sijaitsevasta Ontikan kartanosta, jossa hän on Kallen kanssa harjoittanut jo vuosia majatalobisnestä.

– Kymmenen vuotta sitten päätettiin ostaa tämä mökki. Eipä silloin tiedetty, että koko meidän elämä kääntyisi ylösalaisin ja jouduttaisiin todelliseen elämänhallintaa vaativaan selviytyjät realityyn. Tällä paikalla ei ollut siihen osaa eikä arpaa, mutta kyllä se kaiken näki ja koki. Vaikka olen välillä ollut täysin loppu tän ison tilan hoitoon, olen hyväksynyt sen että mä kuulun tänne. Kohtalo tai ei, niin se vain on, Riinis kirjoittaa.

Päivityksessään Riina-Maija paljastaa myös, että Ontikan kartanon kummitus on suuttunut hänelle.

– Huimaa on se, että mulla on oma meikkauspöytä ikkunan edessä toisessa kerroksessa, jonka ääressä istun joka aamu ja ilta. Se on mun paikka. Kun olin pois kartanolta, koko pöytä peileineen oli paiskautunut ikkunasta ulos. Kartanon kummitus oli ilmeisesti suuttunut kun olin poissa.

– Ontika on mystinen paikka. Kauneinta mitä tiedän. Kaikkina vuodenaikoina. Mä olen osa sitä ja se minua, vaikken aluksi sitä halunnutkaan. Kesti vuosia ennen kuin opin olemaan kartanon emäntä, mutta nyt olen sitä vain ja ainoastaan. Juuri sillä nöyrällä ylpeydellä minkä kartanon omistaminen vaatii. Koska kartano jää kun minusta aika koittaa.

Katso kuva alta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Riina-Maija Palander (@palanderossalminen) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Riina-Maija Palander (@palanderossalminen) jakama julkaisu

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit