Riina-Maija Palanderilta riipaiseva joulupäivitys, jossa hän suree kohtaloaan: ”Äärettömän vaikeaa aikaa”

Ex-alppihiihtäjä Kalle Palanderin vaimo Riina-Maija ”Riinis” Palander joutuu viettämään joulua ilman perhettä.

Riinis kirjoitti Instagramin Stories-osiossa surullisen viestin, ja kertoi poikkeuksellisesta joulusta ilman lapsiaan. Riina-Maijalla ja Kallella on vuonna 2007 syntynyt tytär sekä vuonna 2012 syntyneet kaksoset.

– Tänä vuonna jouluna ikävöin maailman tärkeimpiä eli lapsiani, joita en saanut kotiin jouluksi. Ensimmäinen jouluni kahteenkymmeneen vuoteen, kun lapset eivät ole luonani. Onneksi on ystäviä, jotka kantavat, kun muu maailma hylkää. Kiitos rakkaat, ilman teitä en jaksaisi, Riina-Maija suree Instagramissa.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Instagram: @palanderossalminen

Riinis viettää joulua Virossa Ontikan kartanossa, missä Palandereilla on majatalobisnes. Kalle vietti joulua kotikulmillaan Torniossa.

Riina julkaisi Instagramissa myös kuvan, jonka ohessa hän suree kohtaloaan.

– Joskus uni on ainoa tapa paeta ahdistusta ja surua. Joulu on mulle äärettömän vaikeaa aikaa ollut aina, sillä isäni jätti perheemme jouluaattona. Jätetyksi tulemisen tunne on seurannut mua koko elämäni ja kärsin siitä varmaan hamaan loppuun. Koitan näyttää vahvalta, mutta joulut tuovat lapsuuden aina uudelleen esiin ja käyn kaiken läpi uudelleen. Tämä joulu ei ole poikkeus, Riina-Maija kirjoittaa.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit