Kyllä kelpaa! Riina-Maija Palander esitteli Ontikan-majatalon tyylikkään aulan – Katso kuva

Ex-alpinisti Kalle Palanderin vaimo Riina-Maija ”Riinis” Palander joutui hiljattain Itä-Viron keskussairaalaan tiputukseen kovien kipujen vuoksi. Naisen tulehdusarvot ja valkosoluarvot olivat koholla, ja lisäksi Riinis valitti kovaa päänsärkyä.

Riina-Maija pääsi kotiinsa viikko sitten. Nyt nainen on jakanut Instagramissa kuvan Ontikan kartanon aulasta, kuvan yhteydessä Riinis toivottaa niin vanhat kuin uudetkin asiakkaat tervetulleiksi. Paikka on tarkoitus avata jo vappuna.

Lue myös: Riina-Maija Palander pääsi vihdoin kotiin karusta sairaalasta: ”Tassuterapeutit osaa” – Kuva

– Kohta saan taas avata ihanan Ontikan majatalon! Kesä 2021 polkaistaan käyntiin vappuna ja sit se on yhtä mahtavaa lentoa elokuun loppuun saakka! Valtava määrä töitä, mutta päivääkään en vaihtaisi pois! Tervetuloa uudet ja vanhat asiakkaat boutique majataloon Ontikan kartanolle, Riinis toivottaa kuvan yhteydessä.

Palander jakoi Instagram-tilillään kuvan majatalon aulasta. Katso alta.

Lue myös: Virolaissairaalassa viruva Riina-Maija Palander päivitti tilannettaan: ”Minulle tämä on ollut kivulias herätys”

Ontikan kartanossa pelataan tänä kesänä myös frisbeegolfia.

Lue myös: Riina-Maija Palander joutui karuun virolaissairaalaan tiputukseen! – avautuu nyt kylmästä sairaalaruoasta: ”Mä meen kehitysleirikuntoon”!

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit