Riina-Maija Palander pohtii onnellisuuttaan somessa: ”Kohtaamiset ihmisten kanssa ovat suuri osa minun onnellisuutta”

Ex-alpinisti Kalle Palanderin vaimo Riina-Maija Palander julkaisi äitienpäivänä riipaisevan päivityksen Instagram-tilillään, jossa hän suri yksinäisyyttään.

– Hyvää äitienpäivää teille, jotka sitä vietätte. Ehkä jonain päivänä minäkin olen juhlan arvoinen, Riina-Maija kirjoitti tilillään.

Päivityksestä voi päätellä, että Riinis joutui viettämään äitienpäivän yksin Virossa ilman Kallea ja ja parin yhteisiä lapsia.

Lue myös: Ohhoh! Riina-Maija Palander julkaisi riipaisevan päivityksen äitienpäivänä: ”Ehkä jonain päivänä minäkin olen juhlan arvoinen”

Nyt Riina-Maija on julkaissut sometilillään päivityksen, jossa hän pohtii mistä hänen oma onnellisuus koostuu. Tärkeäksi seikaksi Riina nostaa ihmissuhteet.

– Oon miettinyt onnellisuutta ja mistä se kellekin koostuu. Taiteellisena ja tunneherkkänä ihmisenä välitän valtavasti ihmisistä ja kohtaamisista. Eilen oli ihanaa tavata töissä uusi asiakas, jonka kanssa ollaan oltu puhelimessa useasti, mutta nyt vasta tavattiin. Olimme heti kuin vanhat ystävät ja pari tuntia hurahti kuin siivillä! Miitin jälkeen olin monta tuntia vielä hymy huulilla kotona. Vaikka kyseessä oli työpalsu, yhteinen innostus sisustamiseen ja designiin vei mennessään. Kohtaamiset ihmisten kanssa ovat suuri osa minun onnellisuutta. Olla läsnä toiselle ihmiselle, kuunnella ja kokea eri tunnetiloja yhdessä; se on onnea. Eikä edes maksa mitään.

Riinis latasi tililleen myös kuvan, jossa hän katsoo kameraa vakavan näköisenä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Riina-Maija Palander (@palanderossalminen) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit