Oho! Kalle Palanderin vaimo Riina-Maija Palander muutti Espanjaan! – ”Lapset tietää että äiti on vahva, rohkea ja vähän hullu”

Ex-alpinisti Kalle Palanderin vaimo Riina-Maija Palander on siirtynyt talveksi Espanjaan töiden takia. Riinis kertoo maisemanvaihdoksestaan tuoreen Instagram-päivityksen yhteydessä.

– Tämä nuuskamuikkunen on siirtynyt talveksi töihin Espanjaan, etsien asuntoja asiakkaiden tarpeisiin ja touhuten remppoja ja sisustuksia, design huonekalujen parissa joita rakastan. Autan myös sua jos haluat, Riina-Maija kirjoittaa.

Riina-Maija kertoo päivityksessään myös kaivanneensa matkustelua ulkomaille.

– Mä en kuulu niihin jotka puhuu vuosia mitä he haluais tehdä (mut ei voi). Jo nuorena lähdin yksin pienen vauvan kanssa yliopistoon ulkomaille ja opiskelin monella mantereella, kulkien yksin poikani kanssa. Vähän niinkuin oman elämäni nuuskamuikkunen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Riina-Maija Palander (@palanderossalminen) jakama julkaisu

SISÄINEN PALO EI SAMMU

Riina-Maija myöntää olevansa tietyllä tapaa levoton sielu.

– En usko että tää sisäinen palo kokea ja tehdä koskaan sammuu tai kesyyntyy. Mun lapset tietää että äiti on vahva, rohkea ja vähän hullu, rakastaa elämää ja ihmisiä täysillä eikä oikeastaan istu mihinkään muottiin. Joillain ihmisillä on tällainen erikoinen aura, joka voi hämmentää tai kiehtoa. Mun isä on maailmanmatkaaja, lääkäri, joka on kolunnut niin Ruandan sisällissodan kuin Afganistanin sodat.

– Muistan pienenä halunneeni olla Ronja ryövärintytär, prinsessajutut ei ollut mulle. Ei prinssi valkoisella ratsulla eikä linnantorni ruusuineen. Mä olin se pelkäämätön takkutukka joka halusi puolustaa heikkoja ja olla urhea soturi. Ronja on edelleen mun sisäinen ääni ja ratsastan suurella valkoisella ratsulla sulat hiuksissa kumartamatta ketään mutta toisia arvostaen.

– Koska loppujen lopuksi jokainen tekee omat valinnat, siirtää shakissa nappuloita ja toteaa lopussa pelanneensa hyvin tai vähemmän hyvin. Eix se vähän mee niin että vähemmän sanoja, enemmän tekoja? Uskoo karmaan tai ei niin mä uskon siihen että kun ihminen on itselleen lojaali ja on hyvä muille, siitä seuraa aina hyvää, Palander selostaa.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit