PELAA 20 ILMAISKIERROSTA SWEET BONANZA PELISSÄ

Seiska: Renny ja Johanna Harlinin unelmahäiden kulisseissa dramaattinen käänne – Johanna katkaisi välit siskonsa kanssa!

Tuore Seiska-lehti paljasti, että elokuvaohjaaja Renny Harlinin, 62, ja Johanna Harlinin (ent. Kokkila), 27, suhde on rikkonut Johannan ja hänen Alexandra-siskonsa välit.

Rennyn ja Johannan unelmahäitä vietettiin viime vuonna Ranskan Saint-Tropezissa. Johannan Alexandra-siskoa ei kuitenkaan näkynyt paikanpäällä, edes kihlajaisissa.

Kaikki sai alkunsa heinäkuussa, kun Johanna ja hänen siskonsa sekä lapsuudenystävät viettivät polttareita Bulgariassa.

”Polttaririemu sai yllättävän käänteen, sillä juhlissa tapahtui jotain, mikä sai Rennyn raivostumaan siskoksille silmittömästi”, Seiskan jutussa kerrotaan.

- ILMOITUS -

Seiskan mukaan Renny vaati Johannaa valitsemaan joko hänet tai siskonsa ja lapsuudenystävänsä. Polttareiden jälkeen Johanna lähetti tylyn viestin siskolleen.

– Johanna ilmoitti valinneensa Rennyn ja ettei halua olla enää missään tekemisissä Alexandran kanssa, eikä sisko saisi ottaa häneen ikinä yhteyttä. Johanna teki myös selväksi, ettei halua tätä kihlajaisiinsa, Luokkakokous-leffan ensi-iltaan eikä häihinsä, sisäpiiri paljastaa Seiskalle.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Johanna Harlin (@johannaharlin) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Johanna Harlin (@johannaharlin) jakama julkaisu

Kuvat:Instagram

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
8 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
Reino Tossu
Reino Tossu
11 päivää sitten

Nyt vaan kavereilta totuus ja kissa pöydälle niin renny saa mitä tilaa, olisi vaan parhaaksi vaimolle tulevaisuudessa, selvää mustasukkaisuutta

Huti
Huti
14 päivää sitten

Onko Johanna joutunut myös isosiskonsa hylkäämään?

Että näin
Että näin
Vastaa  Huti
14 päivää sitten

Joutui hylkäämään sekä siskonsa että lapsuudenystävänsä, kun herra Harlin näin saneli. Ei mennyt edes entisen parhaan ystävänsä häihin, vaikka piti olla siellä kaasona, ja omissa häissä ei enää näkynyt sen enempää siskoa kuin lapsuudenystäviäkään.

Huti
Huti
Vastaa  Että näin
13 päivää sitten

Häissä ei näkynyt kahta siskoa!

Sonni
Sonni
Vastaa  Huti
13 päivää sitten

Ohjaaja Harlin poisti pikkupimun siskolta ja ystäviltä kässäristä roolit hänen showssaan…Rennie haluaa päähuomio kohdistuvan vain ja ainoastaan häneen itseensä , aina !

Tara
Tara
15 päivää sitten

Aika kylmästi ja tunteettomasti toimittu, kyseessä kuitenkin oma sisko. No katsotaan. Voi vielä tuokin naikkonen katkerasti katua ja tylysti pudota korkeuksistaan, Rennyn otteet naismaailmassa tietäen.

Sonni
Sonni
15 päivää sitten

Rennietä…

Sonni
Sonni
15 päivää sitten

Kun tennistä rupee närästää , niin alkaa kiristäminen….näinhän tää suuri rakkauden Adonis aina on toiminut , voi tuotakin tyttö reppana….tais sisko ja ystävät kertoo liikaa faktoja , mani talks…

Viikon suosituimmat

Uusimmat

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: