Radiotähti Esko Eerikäinen avautui ikäkriisistään – Eskon paita vie huomion koskettavasta kirjoituksesta huvittavalla tavalla!

Radiojuontaja Esko Eerikäinen on tullut tutuksi Suomen kansalle mm. tanssi- ja showryhmä Scandinavian Hunksista, Martina Aitolehden exänä sekä uusimpana seikkaillessaan viidakossa ohjelmassa Olen julkkis… päästäkää minut pois!

Esko täyttää ensi vuonna 50 vuotta ja kertoo, että kiireisen elämän myötä työt ovat vieneet nautintoa elämästä. Esko on keskittynyt paljon uraansa ja sen lisäksi hänellä on Martinan kanssa yhteinen tytär, jonka elämässä hän on täysillä mukana. Esko kertoi Instagram-päivityksessään näin:

– Mä käyn tällä hetkellä armotonta ikäkriisiä, sitä ei ole ollut koskaan aiemmin ja viidakon tulon jälkeen se on iskenyt melko kovaa

– Mä täytän reilun vuoden kuluttua 50 v ja elänyt hyvän ja värikkään elämän ja tuntuu että kaikki menee liian nopeasti ohi enkä oikein kerkiä nauttimaan mistään…

– Mä olen tehnyt kovasti duunia päästäkseni tähän pisteeseen ja silti tuntuu ettei se riitä enkä edes tajua miten paljon se on vaatinut koska vauhti on älytön, ja koko ajan on joku uusi fokus edessä jota kohti vaan pitää mennä..

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Esko Eerikäinen (@eerikainenesko) jakama julkaisu

Eerikäinen kertoi myös, että haluaisi omistaa enemmän aikaa tyttärelleen ja potee huonoa omatuntoa jos työt vievät siltä liikaa aikaa. Esko on myös melkoinen pohdiskelija ja summaa, että ehkä siksi parisuhdeyrityksetkin ovat menneet pieleen kun miettii liikaa etukäteen. Nyt Esko toivoo muutosta elämäänsä ja halusi jakaa tuntonsa julkisesti:

– Sen takia mä päätin että asiat pitää muuttua ja sit kun se 50v pamahtaa oon saanut tehtyä paljon muutoksia omissa valinnoissa ja tekemisissä. Miksi mä kerron tästä ? Koska mä tiedän etten ole yksin tämän fiiliksen kanssa .. Ikäkriisi kiitos kun avaat niitä silmiä.

Eskon exä Martina Aitolehden kommentti on huvittava sillä mitäpä Eskon paidassa lukeekaan…

– Ei muuta kun nakit ja muusi

Lue myös:

Oho! Esko Eerikäinen otti massiivisen tatuoinnin – Seuraajat ylistävät: ”Peto on irti!” – Kuva

Kauan odotettu realityohjelma vihdoin Suomeen – Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois!

Viimeinen tanssi hunksien kanssa – Scandinavian Hunks 20-vuotisjuhlakiertue ja jäähyväiset

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit