Viimeinen tanssi hunksien kanssa – Scandinavian Hunks 20-vuotisjuhlakiertue ja jäähyväiset

Yksi aikakausi tulee taas päätökseen sillä tanssi- ja showryhmä Scandinavian Hunks jättää jäähyväiset. Ryhmä viihdyttää kerran vielä ”yhden illan juttullaan”. Hunksit tiedottivat seuraavaa Instagram-sivullaan:

– ONE NIGHT ONLY – 20-VUOTISJUHLAKIERTUE

– Suursuosittu tanssi- ja showryhmä Scandinavian Hunks lopettaa toimintansa ja käynnistää jäähyväiskiertueen ensi keväänä.

– Scandinavian Hunks -ryhmä kiertää vuoden 2022 aikana One Night Only -juhlakiertueella niin perustajajäsenistön kuin nykyisten esiintyjien kera jättäen haikeana show areenat. Kiertueen päätteeksi Hunks-ryhmä sammuttaa show-valot ja sulkee esiripun.

– Juhlakiertueen tuottaa Hunks-ryhmän oma tuotantoyhtiö UNIQ Entertainment, joka täyttää niin ikää 20 vuotta samaan aikaa Hunksin kanssa.

– Haluamme tällä kiertueella osoittaa suuret kiitokset kaikille meitä tukeneille tahoille, läheisillemme ja ennen kaikkea maailman parhaille faneille.

– Rakkaudella meiltä teille,
Scandinavian Hunks!

– Kiertueen lipunmyynti aukeaa 15.10. Katso kevään 2022 lukitut kiertuepäivät Hunksien kotisivuilta. Lisäkeikoista sekä loppuvuoden 2022 kiertuepaikosta ryhmä tiedottaa erikseen. Kiertueen päätöskeikka pidetään 5.12 Helsingin Kulttuuritalolla.

Varmasti ryhmän yksi tunnetuimmista jäsenistä radioääni Esko Eerikäinen palaa myös lavalle. Esko kommentoi omalla Insta-tilillään kiertuetta:

- ILMOITUS -

– One Night Only vielä kerran lavalle vielä kerran rundille Scandinavian Hunks lets Go

Esko latasi myös kuvamateriaalia hunksien alkutaipaleelta.

– 20 vuotta viihteen huipulla on pitkä aika. Nyt on tullut aika jättää hyvästit ja laittaa esirippu kiinni viimeisen kiertueen myötä. Ja ensi tiistaina sitten lisää. Terkuin, Hunks Esko

- ILMOITUS -

Lavalle palaa myös syövän selättänyt Jani Kokki, joka kertoi työskentelystä Eskon kanssa kuin tekisi veljen kanssa töitä.

– Working together with brother from another mother

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

VIIKON SUOSITUIMMAT

UUSIMMAT

Katso myös nämä

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]