Pysyvästi Espanjaan muuttava Antti Tuisku ei aio jäädä toimettomaksi

Laulaja Antti Tuiskun lopettaa pitkän ja menestyksekkään musiikkiuransa kesän festarikeikkojensa jälkeen. Tämän jälkeen Antti muuttaa pysyvästi Espanjaan, jossa hän on viihtynyt jo vuosia. Täysin toimettomaksi Tuisku ei kuitenkaan aio jäädä musiikkiuran päätyttyä.

Lue myös: Oho! Uransa lopettavalta Antti Tuiskulta jättiyllätys!

Laulaja kertoo nyt liittyneensä lomakohteita tarjoaman Loma Espanjassa -yrityksen taustajoukkoihin. Yrityksen nettisivuilla kerrotaan, että Antti on firman osakkeenomistaja.

– Vuodesta 2015 täällä Torreviejassa toimineen ja teitä asiakkaita suurella sydämellä palvelleen Loma Espanjassa -yrityksen omistajat vaihtuvat. Kari ja Pirkko Ikosen vetäytyessä ansaitusti taka-alalle, uudet omistajat Maria Suvinen, Anssi Ikonen ja Antti Tuisku ottavat vetovastuun yrityksen toiminnasta, yritys tiedottaa.

Lue myös: AL: Antti Tuisku muuttaa pysyvästi pois Suomesta – ”Tiedä vaikka alkaisin kasvattaa manteleita”

Yritys vuokraa Espanjassa sivaitsevia lomakohteita asiakkailleen.

– Loma Espanjassa -yrityksen työntekijät Karin ja Pirkon johdolla olivat ensimmäisiä ihmisiä, keneen tutustuin vuonna 2018, kun hankin oman kakkoskodin täältä Torreviejasta. On suuri kunnia ja etuoikeus päästä mukaan kehittämään tämän upean yrityksen toimintaa. Oma roolini tulee olemaan enemmänkin taustajoukoissa mahdollistaja siinä missä Maria ja Anssi jatkavat yrityksen pyörittämistä asiakaspinnassa, Antti kertoo yrityksen sivuilla.

Lue myös: Espanjassa viihtyvä Antti Tuisku jakoi sydäntälämmittävän kuvan: ”Eläkeläinen voi hyvin”

- ILMOITUS -

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]