Espanjassa viihtyvä Antti Tuisku jakoi sydäntälämmittävän kuvan: ”Eläkeläinen voi hyvin”

Uransa tänä kesänä lopettava poppari Antti Tuisku julkaisi Instagram Stories-osiossaan ihastuttavan kuvan, jossa hän poseeraa Viljo nimisen koiravanhuksensa kanssa.

Otoksessa paidaton Antti halaa rakasta 11-vuotiasta lemmikkiään.

– Eläkeläinen voi hyvin, Tuisku kirjoittaa punaisen sydämen kera.

Antti kertoi aiemmassa Instagram-tarinapäivityksessään saaneensa seuraajiltaan huolestuneita viestejä, koska Viljo-koiraa ei ole näkynyt miehen somessa. Antti oli aiemmin julkaissut videoita hiekkarannalta, jossa hän kävi treenaamassa toisen koiransa Vexin kanssa.

Antti kuitenkin kertoo, että Viljolla on kaikki hyvin, vaikka koiraa ei olekaan näkynyt somessa. Tuisku kertoo, ettei hän ole ottanut Viljoa mukaan pidemmille lenkeille johtuen siitä, että koira alkaa olla jo vanha.

– Minulle on tullut niin paljon viestejä siitä, että missä minun toinen koirani on. Kun Viljoa näkyy tarinoissani harvemmin. Ajattelin, että minä vastaan teille. Viljo alkaa olemaan sellainen vanha herra, kun se on jo yli 11-vuotias. Huomaan, että se jaksaa yhden sellaisen kunnon lenkin aamulla. Mutta se ei jaksa enää tuollaisia… Tänään Vexin kanssa käytiin lähemmäs puolitoista tuntia juoksemassa tuolla hiekalla. Viljo ottaa iisimmin, Antti kertoi somevideollaan.

Antti kertoo myös, että Viljo kävi rennommalla kävelyllä hänen ystävänsä kanssa.

– Minulla on onneksi ystäviä täällä. Tänään oli työnjako rakkaan ystäväni kanssa, hän otti Viljon ja lähti sen kanssa iisille kävelylenkille. Ja minä otin Vexin ja lähdettiin sen kanssa tekemään ihan sellaista treeniä. Eli tästä on siis kyse, laulaja kertoi.

Lue myös: Lääkäri huomasi Antti Tuiskun Instagram-julkaisun ja päätti ottaa välittömästi yhteyttä – Poppari kiittelee

Vielä kolme festarikeikkaa

Antti vetää tämän kesän aikana vielä kolme festarikeikkaa. Esitykset nähdään Himoksella, Provinssissa sekä Ruisrockissa. Tämän jälkeen laulaja lopettaa uransa, ja aikoo jäädä Espanjaan. Antti opiskeli taannoin lyhytterapeutiksi.

Lue myös: Oho! Uransa lopettavalta Antti Tuiskulta jättiyllätys!

Lue myös:

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit