Pyhimys julkaisi karun kuolemanpäivityksen – seuraajat huolestuivat: ”Kannattaa mennä terapeutille” – Räppärin vastaukset faneille vetää sanattomaksi

Rap-artisti Pyhimys eli Mikko Kuoppala, 41, julkaisi perjantaina (30.12.) somepäivityksen, joka herättää huolta muusikon faneissa.

– Roskapönttö moi. Ens vuos on vaan nykyinen plus yks. Rakas jeesus tappakaa minua pliis, räppäri kirjoittaa julkaisemansa Instagram-kuvan yhteydessä.

Pyhimyksen fanit ovat huolestuneet muusikon erikoisesta päivityksestä, ja julkaisun kommenttiosio on täyttynyt ihmisten lähettämistä huolestuneista viesteistä.

Pyhimys on ryhtynyt myös vastailemaan joihinkin viesteihin.

– Hyvä mies, hae jeesiä. Välillä pitää vaan huilia, syödä kaikki porkkanat ja muut vitamiinit, kävellä metsässä, kunnella Charles Chaplinin biisejä ja halata puita ja rakkaita. Sä ja sun biisit ja riimit eli runot on tuonut iloa, valoa ja pelastusta monelle meistä. Mä oon yx niistä ja lähetän sulle ilmojen halki rakastavan rutistuksen, kommentoi eräs.

Pyhimyksen vastaus on karu:

– Mulla meni tässä pari viikkoa ilman koko sometinta. Jotenkin en voi välttyä ajatukselta, että sun käsitys siitä mitä sinä aikana tapahtui, on käytännössä ihan pelkästään sun mielikuvitusta. Mikä mun joulunvietossa meni niin pieleen? Sekö että hakkasin pesismailalla kaikki lapset kompostin takana? räppäri kirjoittaa.

– Mene nyt helvetti hoitoon, sinä olet psykopaatti ja patologinen narsisti. Tai siis no, en tiedä sinusta mitään, mutta keksin nyt vaan mieltää sinut niin, Pyhimys jatkoi.

Kommenttiosiossa on lukuisia viestejä huolestuneilta ihmisiltä, jotka pyytävät räppäriä hakeutumaan hoitoon.

– Onks toi purkka sun huules vai joku syylä ? PS. tämmösis jutuis kannattaa ehkä terapeutille mennä juttelee, paljon junnuja seuraa sua, ei tällänen teksti hirveen hyvältä näytä somes, kirjoittaa eräs.

– Pitääks somessa kaiken näyttää hyvältä? Joo siis tommonen ihan vitun iso valkonen syylä tuli huuleen kaikesta siitä narkkaamisesta ja synnintekemisestä, Pyhimys vastasi takaisin.

– Ei kovin innostavaa tekstiä. Huolestuttavaa, kommentoi toinen.

– Vitusti innostavampaa teksiä ku se sun mutsin jurrinen ahdistelutekstari, räppäri on vastannut.

– Oikeasta paikasta pyydät apua. Jeesus kyllä auttaa jos vilpittömästi apua pyydät. Tämä maailma ei pysty tekemään ehjäksi siunausta sulle, rukoilen sun puolesta, kommentoi kolmas.

– Jeesus on kuollu aikoja sitten ja jos sä kuvittelet sen auttavan sua, sä oot psykoosissa. Soita heti MT-polille, niin ne antaa sulle lääkkeet, ettet näe enää mitään yli kaksituhatta vuotta vanhoja lähi-idän juutalaisia muka auttamassa sun elämää. Herää todellisuuten, ei ole liian myöhäistä! Pyhimys vastasi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Paradise Mikko (@socialsuicidebomber) jakama julkaisu

Jos upotus ei näy, katso kuva tästä.

Myöhemmin Pyhimys kertoi Instagram Stories -osiossaan poteneensa krapulaa.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit