Poppari Sanni avautui lapsuudestaan: ”Hauskempaa oli leikkiä batmanii poikien kaa” – Missikaunotar Shirly Karvinen kommentoi kuvaa…

Laulajatähti Sanni julkaisi naistenpäivänä Instagram-päivityksen, jossa hän avautui lapsuudestaan. Sanni kertoo avoimesti halunneensa leikkiä mielummin poikien kanssa.

– Muksuna mietin et on tylsää olla tyttö. Hauskempaa oli leikkiä batmanii poikien kaa tai pelaa futista välkällä. Koin itteni välillä tosi ulkopuoliseks tyttöjen seurassa ku en jotenkin ihan saanu kiinni barbeista ja meikeistä, jotka selkeesti maailma oli meille silloin tyttöjen juttuina hyvin myyny, Sanni kirjoittaa.

– Kuitenki koin itteni ulkopuoliseks myös poikien kanssa, koska aina piti todistaa peleissä olevansa edes sen hitaimman ja huonoimman pojan veroinen. Mielellään piti sit olla tyyliin paras, ja sitä mä lähinki tavottelemaan.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SANNI (@sannivirallinen)

– Sain virtaa siitä et epäilyksen takaa haukottiinkin henkee et oho toi tyttöhän on ihan kova. Kova indeed…
Just tän samaisen kovuuden takii oon oppinu pienestä asti himmaa mun naiseutta, koska se ei oo muka menny aina ihan yks yhteen mun ”kyllä mä pärjään antakaa mä näytän” -mentaliteetin kaa, laulajakaunotar kertoo.

– Oon jossain kohtaa alkanu puhuu itelleni siitä, miten haluisin irtisanoutua ahtaasta naiskuvasta ja olla vaan tekijä ja tyyppi. Mut eihän se niin voi mennä, et ainoo tapa toteuttaa itseään täs maailmassa ois piilottaa joku puoli itessään koska siihen liittyy jotain kulahtaneita uskomuksia heikkoudesta. Must oikee vahvuus tulee haavoittuvaisuudesta, autenttisuudesta ja herkkyydestä.

Sanni kertoo oppineensa viimeisen vuoden aikana arvostamaan ja fiilistelemään omaa naiseuttaan.

- ILMOITUS -

– Sitä et ei oo mitään muottia jonka täytettyään saa jonku naiseuden sertifikaatin käteen, vaan voi olla just niin maskuliininen / feminiininen ku milloinki virtaavalta tuntuu – ja juuri sen takia olla ihan yhtä arvokas ja riittävä ku ihan kuka tahansa, laulaja päättää.

MISSIKAUNOTAR SHIRLY KARVINEN RIENSI KOMMENTOIMAAN

Laulajan julkaisua on kommentoinut ex-missi ja radiojuontaja Shirly Karvinen, joka on useasti nähty yhdessä Sannin kanssa läheisissä tunnelmissa. Shirly lähetti julkaisuun rukoiluemojin ja huutomerkkejä – Sanni vastasi rakkaalle ystävälleen rakastuneella emojilla.

Instagram

Kyyhkyläiset ovat päässeet useaan otteeseen Seiska-lehden paparazzikuviin. Pari on bongattu yhdessä lukuisissa eri kaupungeissa.

Lue myös: Oho! Shirly Karvinen ja Sanni kuhertelevat ensimmäistä kertaa julkisesti somessa naistenpäivän kunniaksi – Kuva!

- ILMOITUS -

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SANNI (@sannivirallinen)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shirly Karvinen (@shirlykarvinen)


Lue myös: 

Seiska julkaisi kuvan: Julkkiskaunottaret Sanni ja Shirly Karvinen läheisissä tunnelmissa Imatran Citymarketissa!

Seiska: Poppari Sanni ja ex-missi Shirly Karvinen suutelivat antaumuksella yökerhossa!

Seiska: Poppari Sanni ja missikaunotar Shirly Karvinen viettivät yhteisen joulun luksusmökillä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]