Hymy: Poliisi tutkii kuolemansairaan Janita Lukkarisen rahankeräystä

Kuva: Janita Lukkarinen, Instagram

Hymy-lehden tietojen mukaan, Itä-Uudenmaan poliisi tutkii saattohoidossa olevan Janita Lukkarisen, 26, harjoittamaa rahankeräystä.

Poliisista ei vahvistettu Janita Lukkarisen nimeä, mutta poliisi myöntää, että tämänkaltainen tuore juttu on heillä selvityksessä.

Rikoskomisario Leif Malmberg kertoo Hymylle, että poliisille on tullut perjantaina rahankeräysrikosepäily.

Sattumalta Janita sulki Instagram-tilinsä juuri perjantaina. Janita kertoi aiemmin tänään Iltalehden haastattelussa sulkeneensa yli 70 seuraajan sometilinsä negatiivisten kommenttien vuoksi.

Janita herätti paljon huomioita julkisuudessa kerjäämällä rahaa muun muassa vaihtoehtoisiin syöpähoitoihin ulkomaille, hautajaiskuluihin sekä silikoni-rintojensa poistoon.

Lukkarinen perusti myös maksullisen Instagram-tilin, johon pääsi seuraajaksi maksamalla kaksi euroa. Liittymismaksu nostettiin myöhemmin viiteen euroon. Janita on todennäköisesti kerännyt maksullisella Instagram-tilillään tuhansia euroja.

Hymyn tietojen mukaan Janita on saanut myös satojen eurojen suuruisia suoria lahjoituksia ihmisiltä. Lisäksi hän yritti kerätä varoja GoFundMe -lahjoituspalvelussa, mutta kyseinen sivusto sulki Janitan keräystilin, kun rahaa oli kertynyt sinne yli 2000 euroa.

Useat eri lähteet kertovat sosiaalisessa mediassa, että Janita sulki yli 70 tuhannen seuraajan Instagram-tilinsä poliisille tehdyn tutkintapyynnön seurauksena.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]