Piritta Hagman nauttii uudesta arjestaan Italiassa – kritisoi Suomen kahviloiden hintatasoa

Yrittäjä Piritta Hagman, 44, ja hänen rakkaansa koripallovalmentaja Lassi Tuovi, 36, suuntasivat Lassin työn perässä Italian Bolognaan. Piritta viettää osan ajastaan Lassin luona ja osan Suomessa. Lassin muutto tuli yllätyksenä, mutta alkujärkytyksen jälkeen Piritta näyttää nauttivan uudesta kohteesta.

Piritta Hagmanin elämässä suuri muutos – ”Yhdessä illassa matto vedettiin jalkojeni alta”

Piritta näytti silminnähden rentoutuneelta juoden viiniä kauniissa auringonlaskussa.

”Salute! Alla nostra!
Miten kaunis auringonlasku täällä Bolognassa onkaan”, kertoi Piritta Instagramissa.

Pirittan yrittäjän arki ei pysähdy edes Italiassa, mutta aikaa löytyy myös museokäynneille ja kahvilassa nautiskelulle. Piritta huomasi merkittävän eron italialaisessa kahvilakulttuurissa verrattuna Suomeen. Tilauksen hintalappu oli huomattavasti Suomea pienempi ja Piritta pohtikin, että se varmasti vaikuttaa osaltaan siihen, etteivät suomalaiset vietä aikaa yhtä ahkerasti ulkona kahvitellen.

”Yrittäjän arki jatkuu sijainnista riippumatta.

Täällä erilaisessa arjessa ja rytmissä on silti erityisen hyvä edistää nyt sellaisia haaveita, jotka Suomessa jäävät aina toteuttamatta. Ehdin esimerkiksi lukemaan rauhassa ja haahuilemaan pitkin Bolognan museoita. Päivät kuluvat siis läppärillä töitä tehden, välillä myös etäohjauksien parissa, mutta ihanan leppoisaan tahtiin lukien, haahuillen ja katsellen.

Päiväkahvit kävin juomassa tässä viehättävässä naapurikahvilassa, joka muistuttaa muuten tosi paljon Korjaamoa Helsingissä, ja jossa kahvi & vesi maksavat… Noh, toisessa kuvassa näkyy mitä ne Italiassa maksavat. Tässä on kyllä iso syy miksi ihmiset käyvät enemmän kahviloissa ja ravintoloissa, ei pelkästään kulttuuri ja sää”, kertoi Piritta Instagram-julkaisussaan.

Lue myös: Piritta Hagman pääsee toteuttamaan lapsuuden unelmansa – Paratiisi odottaa!

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit