Oho! Piritta Hagman ja miljonäärimies: Salamaero!

Hyvinvointiyrittäjä Piritta Hagman, 42, on eronnut ”hevosmiljonääristään”, ennen kuin suhde ehti edes kunnolla alkaa, asiasta uutisoi ensin Seiska.

Piritta julkaisi Instagramissa yhteiskuvan hiljattain ostetun Tauno-hevosensa kanssa. Julkaisun yhteydessä kaunotar kertoo asiasta enemmän.

– Yksi surkea asia julkisuudessa on se, kun tapailet jotain ihmistä ja sitten siitä EI tulekaan mitään, joudut katselemaan rakkausuutista otsikoissa, vaikka et olisikaan kyseisessä suhteessa, Piritta aloittaa.

– Eikä minulta kysytty asiasta ennen julkaisua. Lisäksi tällä viikolla kirjoitetussa jutussa oli taas asiavirheitä enemmän kuin jaksoin laskea… esim. heti alussa:

– A) Minulle ei ole ANNETTU hevosta, itse olen sen OSTANUT. B) Kutsun häntä Taunoksi. Tauski oli edellisen omistajan antama lempinimi. C) Ryyppäämisestä en ole ikinä edes maininnut, vaan se oli poimittu edellisen omistajan storyistä, Piritta kertoo.

Pirittaa ärsyttää erään juorulehden ”kullankaivaja-vihjailut”.

– Mutta eniten minua suututti jälleen kerran saman median naisvihamielinen #golddigger vihjailu mainitsemalla vierekkäisissä kuvateksteissä ”ex-mieheni ostama” auto ja että nyt minulle olisi ”ostettu” jonkun toisen toimesta hevonen. Ihan kuin tarvitsisin siihen miehen ja en olisi maksanut näitä itse. Koska vihjailu naisen rahan perässä juoksemisesta on niin tavallista, että lehdessä voi ihan röyhkeästi vihjailla sellaisesta ilman totuuden häivääkään.

– Naisen alentaminen persekuvilla ja erilaisilla vihjailuilla on edelleen näemmä mediassa peruskauraa. Jep, heppareferenssi tähän loppuun. Heppa siis tuli taloon, ei miestä, Piritta päättää.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit