Piritta Hagman joutuu operaatioon: ”Monta vuotta se on ollut kireä”!

Naisten hyvinvointiin perehtynyt fysioterapeutti ja ex-missi Piritta Hagman kertoi tänään (15.3) Instagramissa, että häneltä katkaistaan kireä kielijänne.

Piritta kertoo kärsineensä kiusallisesta ongelmasta koko elämänsä.

– Kireän kielijänteen oireita voivat olla mm. suuhengitys, erilaiset kiputilat kasvojen, leukanivelen ja niskan alueilla ja puheliikkeiden työläys esimerkiksi pitkään puhuessa.
Pirittan mukaan kireän kielijänteen oireita ovat muun muassa suuhengitys, erilaiset kiputilat kasvojen ja niskan alueella sekä puheliikkeiden työläys esimerkiksi pitkään puhuessa, Piritta toimittaa.

Piritta odottaa suurella mielenkiinnolla miten operaatio ja jälkihoito onnistuvat.

– Aika monta vuotta se onkin ollut kireä (koko elämäni!) ja siksi odotankin suurella uteliaisuudella miten se paranee, miten jälkihoito onnistuu ja mihin kaikkeen kielen parantunut liikkuvuus tulee vaikuttamaan, Hagman kirjoittaa.

– Puheeseen leikkauksen ei pitäisi näin aikuisena valtavasti vaikuttaa, mutta kyllähän se silti pistää miettimään miten näppärästi se kieli sitten toimiikaan, kun ei enää kiristä toispuoleisesti. Ehkä alan puhumaan vieläkin nopeammin, kun mikään ei enää hidasta?! Paitsi ehkä se kuuluisa aivosumu.

Piritta on saanut someseuraajiltaan paljon tukea ja kannustusta. Monet myös kertovat, että he ovat itsekin käyneet samassa leikkauksessa.

– Kielijänneleikkaus on parasta, mitä olen oman hyvinvoinnin eteen tehnyt. Edut on valtaisat niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Ikuiset työasento-ongelmat, ryhtiongelmat, yönarskuttelu ja puheen puuroutuminen väsyneenä jäi leikkaukseen. Kuulumattomat äänneviat, kielen lepoasento ja voima kun saatiin vielä kuntoon oraalimotoriikkaan erikoistuneen fyssarin kanssa niin jo on iltasadutkin ymmärrettäviä lapsille, kirjoittaa eräs.

– Tsemppiä! Itselleni tehtiin vuosi sitten ja olen ollut tosi tyytyväinen. Osteopaattina näitä tulee nähtyä myös asiakkailla ja huimia muutoksia operoinnin ja jälkihierontojen/-hoitojen jälkeen. Hienoa kun tuot täällä tätä vielä aika heikosti tunnettua asiaa esille! kommentoi toinen.

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit