Piritta Hagman täytti 42 vuotta – kertoo saaneensa vihjeen tulevasta: ”Odotan jännityksellä mitä se tulee tarkoittamaan”

Vuoden 2003 Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa ja hyvinvointiyrittäjä Piritta Hagman täytti viime lauantain 42-vuotta, onnittelut!

Hagman julkaisi juhlapäivän kunniaksi Instagramissaan pohdiskelevan päivityksen siitä, mitä tuleva pitää sisällään.

– Olen tänään 42-vuotias. Se tuntuu erittäin hyvältä, vaikka odotankin kovasti jo numeroa 43. #luckynumberseven, Pirittaa aloittaa.

– Aloitin aamun kiitollisuudella siitä mitä on juuri nyt. Tytöt nukkuivat vieressäni ja sain nukkua vähän pidempään, kiitos lasteni isän.

Mallikaunotar paljastaa, että edessä on ”aikuistumisen vuosi”.

– Tämä vuosi on erään lähteen mukaan aikuistumiseni vuosi eli odotan jännityksellä mitä se tulee tarkoittamaan, Piritta paljastaa.

– Toivon tältä vuodelta iloa, intohimoa, terveyttä, tasapainoa ja lempeyttä, joten niitä energioita pyrin itsekin värähtelemään tulevan vuoden aikana. Haluan myös uskaltaa jakaa itsestäni ja matkalla oppimaani teidän kanssanne yhä enemmän, hän jatkaa.

Pirittan ja ex-aviomies Niklas Hagmanin suhde ajautui avioeroon vuonna 2018. Ex-pari oli naimisissa 12 vuotta, ja suhteesta syntyi kolme lasta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Piritta Hagman (@pirittahagman)

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit