Pia Nykänen muisteli Matin viimeisiä hetkiä: ”Hän nojasi seinään nurkassa suu ja silmät auki”

Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -ohjelman viimeisessä jaksossa Maria Veitolan kotiin Helsingin Punavuoreen saapuu mäkikotka Matti Nykäsen leski Pia Nykänen.

Matin virallinen kuolinsyy oli uusiutunut haimatulehdus ja sen nostattama keuhkokuume.

Viimeiset päivänsä mäkilegenda vietti sängyssä makaillessa ja oksennellessa. Hän oli kertonut vaimolleen, että kyseessä on vain todennäköisesti bändikaverilta tarttunut norovirus.

Kohtalokkaana yönä Pia havahtui Matin kävelleen pesuhuoneeseen petivaatteiden kanssa. Matti oli sanonut vievänsä petivaatteet pyykkiin. Ne jäivät Matin viimeisiksi sanoiksi.

Pia meni Matin perässä pesuhuoneeseen, jossa oli pimeää.

− Kun laitoin valot päälle, hän nojasi seinään nurkassa suu ja silmät auki. Tajusin heti, että hän on kuollut, Pia kertoo Marialle ohjelmassa.

Pia kertoi menneensä shokkiin ja huutaneensa Miska-poikaansa apuun. Lopulta Pia ymmärsi soittaa hätänumeroon poikansa kehotuksesta.

Jaksossa Pia kertoo myös, että Matti salasi häneltä haimatulehduksen. Pia kertoo, että olisi suhtautunut aviomiehensä oksenteluun ja vatsakipuihin toisella vakavuudella, jos olisi tiennyt Matin sairastavan haimatulehdusta.

− Kaikki Matin kaverit ovat tulleet minulle sanomaan, että Matti ei hiiskunut asiasta sen takia, etten stressaisi, Pia kertoo.

Kuva: MTV3

Jaksossa kaksikko muisteli myös muun muassa Marian vierailua Pian ja Matin luona Joutsenossa vuonna 2016.

Vuoroin vieraissa, Maria Veitola: Matti Nykäsellä oli lavakaupalla olutta autotallissa – ”Suomen kuuluisimmalla alkoholistilla on elinikäinen alkoholisponsori”

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit