Tubettaja Olli Litmanen tekeytyi pyörätuolipotilaaksi päästäkseen ilmaiseksi festareille! – Someraivo repesi

Tubettaja Olli Litmasen harkinta petti pahasti.

Youtube-videoita väsäilevä Olli Litmanen päätti tehdä videon, jossa hän osallistui ystävänsä kanssa Himoksen festareille. Litmanen päätti tekeytyä liikuntarajoitteiseksi päästäkseen festivaaleille ilmaiseksi. Asiasta uutisoi ensin Iltalehti.

Kolme päivää sitten julkaistun, ja sittemmin poistetun videon otsikkona oli ”Kuinka päästä festivaaleille ilmaiseksi?”. Videon kuvauksessa Litmanen kehotti someseuraajiaan ottamaan hänestä oppia.

Litmanen osti videota varten pyörätuolin ja nakitti avustajan roolin kaverinsa tubettaja Ville-Valtteri Konttisen.

Festivaalialueelle päästyään kaksikko naureskelee onnistuneelle huijaukselle.

– Tää pyörätuoli oli parempi keissi kuin vippilippu oikeasti. Päästiin paremmalle paikalle ja nähdään suoraan lavalle ja artisti, Konttinen hehkutti.

Videon loppupuolella Litmanen ei jaksa enää teeskennellä, ja nousee ylös pyörätuolista tanssimaan muun yleisön mukaan. Lopulta pyörätuoli tungetaan roskikseen.

Yleisö järkyttyi

– Toivottavasti poistat tän ja pyydät anteeks. Ihmisiä istuu oikeesti pyörätuolissa, ei tää ole mikään hassutteluvitsi, josta tehdään Youtube-video, eräs kommentoija lataa.

– Häpeä, toivottavasti et itse joudu koskaan pyörätuoliin, toteaa toinen.

– Ei ihan mene ”kännissä ja läpällä” piikkiin se uusin video. Rikosten tehtailu ja vähemmistöjen polkeminen ei ole cool tai hauskaa. Toivottavasti opit tästä jotain, sinulla ja äijäjoukkiollasi on vielä pitkä matka henkisen kasvun suhteen, eräs kommentoi Instagramissa.

Pyörätuolin käyttäjät joutuvat arjessaan usein kohtaamaan epäilyjä rajoitteistaan. Video on erityisen loukkaava myös tästä syystä.

Lippuhuijauksen lisäksi närkästystä videolla on aiheuttanut naisista käytetty alatyylinen kielenkäyttö.

Järjestäjä ottaa vakavasti

Tapahtuman järjestäjän Nelonen Media Liven tapahtumajohtaja Riikka Fagerholm kommentoi Iltalehdelle, että yhtiö suhtautuu tapaukseen erittäin vakavasti.

Nelonen Media Liven tapahtumissa ei edellytetä, että liikuntarajoitteisten tarvitsisi todistaa oikeutensa lippuun.

– Luottamus kansalaisiin on vahva. Ikävää, että joku pelleilee asian kustannuksella, Fagerholm kommentoi IL:lle.

Toimintatapohin ei todennäköisesti ole tulossa tiukennuksia järjestäjän mukaan.

– Emme halua alkaa syyllistämään oikeaa kohderyhmää, Fagerholm sanoo.

Anteeksipyyntö

Litmanen julkaisi eilen anteeksipyynnön tapahtuneesta omalla Youtube-kanavallaan, joka on parhaillaan koko kanavan ainut julkinen video.

Olli kirjoittaa videon yhteydessä tulleensa sokeaksi videon näyttökerroille. Vastaavaan kohuun joutui taannoin amerikkalaistubettaja Logan Paul, joka kuvasi Japanissa metsään hirttäytynyttä henkilöä näyttökertojen ja niistä kertyvien mainosrahojen toivossa.

– Oon mennyt sokeeksi näyttökerroille. Sitä ei varmaan moni voi ymmärtää, mutta kun jossain vaiheessa numerot vaan kasvaa ja kasvaa sitä haluaa vaan enemmän ja enemmän. Sen takia sokaistuin tälle, enkä ymmärtänyt mitä on edessä kun tämmöistä videota lähtee postaamaan. Ketä se satuttaa, Litmanen kirjoittaa.

– En osannut hypätä naisten kenkiin kun matskua kävin läpi enkä osannut hypätä ihmisten kenkiin, jotka joutuvat pyörätuolissa istumaan. Tästä syvimmät pahoitteluni, Litmanen kirjoitti videon yhteydessä.

Katso video alta:

Vuonna 1998 syntynyt Olli Litmanen julkaisee Youtube-kanavallaan huumorivideoita, ja hänen tilillään on yli 30 000 tilaajaa.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
5 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit