Hiihtäjälegenda Mika Myllylän kuolemasta 10 vuotta – Olivia-tytär hermostui median uutisoinnista koskien hänen isäänsä: ”Tämä oli kyllä pohjanoteeraus”!

Mestarihiihtäjä Mika Myllylän kuolemasta tulee tänään kuluneeksi tasan 10 vuotta.

Karpaasin kuolemaa on jälleen käsitelty laajalti mediassa. Mika Myllylän kaunis tytär Olivia, 22, on ottanut kantaa isästään tehtyyn artikkeliin, jonka otsikoinnissa ei ole säästelty.

Iltapäivälehden otsikko kuului: ”Mika Myllylän viimeiset päivät: ensin ammuttiin laukauksia, sitten haki poliisi ja pian kaikki päättyi tragediaan – karpaasi oli armoton itselleen ja niin oli elämä hänelle”

Olivia jakoi Instagram-tilinsä Stories-osiossa kuvakaappauksen uutisesta, jonka yhteydessä hän lataa suorat sanat isäänsä koskevasta uutisoinnista.

– Aivan järkyttävää otsikointia. Isän kuolemasta tulee huomenna kuluneeksi 10 vuotta ja ystävällisesti kieltäydyin haastattelusta, sillä näitä asioita on kuluneen vuosikymmenen ajan ruodittu ihan tarpeeksi, Olivia ihmettelee.

– Sen sijaan, että kauniisti muisteltaisiin niin tehdään erittäin harhaanjohtava klikkiotsikko. Tämä oli kyllä pohjanoteeraus, Olivia kirjoitti eilen Instagramissa.

Olivia nähtiin eilen Lauri Tähkän keikalla Seinäjoella näyttävässä keltaisessa asussa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Myllylä (@oliviamyllyla)

Olivian käsivartta koristaa hänen isänsä nimmari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Myllylä (@oliviamyllyla)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Myllylä (@oliviamyllyla)

Mika Myllylä voitti urallaan kuusi olympiamitalia ja yhdeksän MM-mitalia. Hänet löydettiin kotoaan kuolleena 5. heinäkuuta 2011.

- ILMOITUS -

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

VIIKON SUOSITUIMMAT

UUSIMMAT

Katso myös nämä

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]