Oho vau! Näin upealta Anne Kukkohovi, 52, näyttää bikineissä – kuva

Juontaja ja malli Anne Kukkohovi, 52, julkaisi Instagramissaan upean mustavalkoisen bikinikuvan, jossa hän istuu rannalla.

Anne kertoo kuvatekstissä, että halusi julkaista hehkeän bikinikuvan vain siksi, että se kiinnittäisi hänen seuraajiensa huomion kuvan yhteydessä olevaan tekstiin, jossa hän kertoo uudesta podcastistaan.

-Kuvalla ei ole mitään tekemistä asian kanssa, ajattelin että ehkäpä joku sen takia lukaisee tämän, Anne kirjoittaa.

Päivityksessään Kukkohovi kiittelee kaikkia, jotka kuuntelivat hänen uuden podcastinsa.

-Se on lähinnä ventilointia monologin muodossa. Kukaan ei ole tätä tilannut tai ehdottanut. Ei myöskään ole mitään markkinointia. Kunhan höpisen omiani ja ehkä sillä voi olla terapeuttinen merkitys sekä itselleni että kuuntelijoilleni.

Seuraajat ovat tykänneet Annen podista.

-Kiitos oli oikein viihdyttää ja ajatuksia herättävä keskustelua! Löysin samansuuntaisia ajatuksia myös itseltäni. Odotan innolla jatkoa! kirjoittaa eräs seuraaja.

-Mä olen tykästynyt suhun aikanaan huippiksen kautta. Myönnän, sitä ennen ajattelin sun olevan kovempi, mut sarjaa katsoessa mielipide vaihtui täysin. Oot jotenkin harvinaisen empaattinen ja sussa on vanhan naisen viisautta, sellaista jota tapaa 90-vuotiailla. Sanoisin sen johtuvan koettelemuksista elämässäsi. Ja ai että mä rakastan sun ääntä. Voisitko lukea jonkun pitkän kirjan äänikirjaksi, mä saisin nukuttua hyvin kun sun ääni rauhoittaisi mun adhd-mielen, toinen kehuu.

-Hienoa höpinää, oot kyl tosi huikee, kolmas kommentoi.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit