Oho! Sirpa Selänteellä meni hermot Ikean itsepalvelukassoihin: ”Vihaan tällaista…Täällä joutuu ite tekee tän!”

Kiekkolegenda Teemu Selänteen vaimo Sirpa Selänne kävi ostoksilla Ikeassa. Sirpan kauppareissu ruotsalaisessa sisustusketjussa ei kuitenkaan sujunut kuin Strömsössä. Asiasta uutisoi ensin Seiska.

– Terkkuja Ikeasta. Mä tulin tänne ostaa ja hakee vähän glögiä ja jotain ruokajuttuja jouluksi, Sirpa kertoi torstaina (22.12.) Instagramin tarinassaan.

Videolla näkyi itsepalvelukassat, jotka aiheuttavat monille palveluun tottuneille ihmisille harmaita hiuksia. Kassat eivät myöskään olleet Sirpan mieleen.

– Onhan tää järkyttävää. Siis tää on tää kassa. Mä jouduin nostamaan kaikki mun ostokset tosta kassista tähän lattialle ja tässä on tää kone, mitä mä käytän itte. Että täällä ei ole minkäänlaista palveluu, Sirpa ilmoittaa turhautuneena kuvatessaan samalla ostoksiaan ja viivakoodin lukijaa.

Videolta paljastui, että perheen jouluherkkuihin lukeutui mm. lihapullat, glögi, näkkileipä ja laku.

– Siis tää on ihan törkeetä, mä vihaan tällaista. Siis miksei ihmisillä ole töitä? Täällä joutuu ite tekee tän ja tähän lattialle laitoin vaan.. Tää on ihan järkyttävää. En ymmärrä. Hyi Ikea, Sirpa tylyttää.

Videotarinansa yhteyteen Sirpa on lisännyt vielä englannin tekstin: ”Ikea does not have service anymore! Horrible!!!” eli: Ikealla ei ole enää palvelua! Kamalaa!!!”

Selänteet viettävät joulua tänä vuonna Yhdysvalloissa.

Kuva: AOP

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:AOP

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
8 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit