Oho! Sara Sieppi poisti yhteiskuvan, jossa hän poseerasi Pyry-rakkaan kanssa – aloitti myös uuden harrastuksen: ”Juoksu on kamalaa…”

Somevaikuttaja Sara Sieppi julkaisi Instagramin tilinsä tarinat-osiossa päivityksen, jossa hän kertoo aloittaneensa loman jälkeen juoksuharrastuksen.

– Juoksu on kamalaa ja parasta. Jostain syystä pidän aina välillä taukoja juoksemisesta, koska ei oo muka aikaa ja sit taas innostun ihan kunnolla. Oon nyt loman jälkeen juossut 3-4 kertaa viikossa 30-45 minuutin lenkkejä ja yleisfiilis on niin paljon energisempi!! Sieppi hehkuttaa.

Sieppi rohkaisee seuraajiaankin aloittamaan juoksemisen, vaikka aluksi se voi tuntua todella rankalta.

– Aloittaminen on aina paskaa. Mut jos oot vähänkään mittinyt, et ”oispa kiva jaksaa”, niin aloita vaikka edes vartilla ja kävele loppumatka. Huomaat, ettää jokaisen viikon jälkeen se tuntuu kevyemmältä. Älä ota paineita ajasta tai kilometreistä. Juokse sen verran mikä tuntuu hyvältä ja vielä vähän sen jälkeen, kun alkaa vituttaa, hän jatkaa.

Lupaan, et innostut, missikaunotar lisää.

Poisti yhteiskuvan

Sara osallistui perjantaiseen Emma Gaalaan yhdessä futisrakkaansa Pyry Soirin kanssa. Sara poseerasi Pyryn kanssa punaisella matolla, ja julkaisi gaalassa otetun yhteiskuvan omalla Instagram-tilillään. Nyt hän on kuitenkin yllättäen poistanut valokuvan kaikessa hiljaisuudessa.

Alapuolella ammatikuvaaja Tomi Natrin ottama kuva.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit