Oho! Miljoonaperijää metsästävä Sofia Belórf turvautui ammattiauttajan apuun!?

Suomen seuratuimpiin naisiin lukeutuva Sofia Belorf, 32, vieraili hiljattain Tukholmassa, jossa hän kävi tiettävästi treffeillä erään kuuluisan suomalaissuvun miljoonaperijän kanssa.

Seiska-lehti sai käsiinsä myös kuvan, jossa kaksikko suutelee tukholmalaisen luksushotelli Le Hiboun kattoterassilla.

Gekkosen toimituksen saamien tietojen mukaan, Sofialla on ollut tarkkaan harkittu taktiikka miljoonaperijän viettelemiseksi jo syksystä lähtien.

Lokakuussa Belórf pohti ystävättärensä kanssa lounaalla erittäin tarkkaan ja laskelmoidusti millaisia emojeita hänen tulisi käyttää miehelle lähettämissään viesteissä.

Lue myös: Sofia Belórf pakeni talvimyrskyä ostoskeskukseen – Katso kuvat vilustuneen näköisestä skandaalikaunottaresta

Turvautui ammattiapuun?

Nyt Gekkosen vihjeboksiin on kilahtanut vinkki jossa kerrotaan, että Belórf on ryhtynyt seuraamaan Instagramissa tunnettua brittiläistä deittivalmentajaa nimeltä Matthew Hussey.

Hussey väittää olevansa maailman johtava naisten rakkausasiantuntija ja treffikoutsi. Mies kertoo suositulla Youtube-kanavallaan valmentaneensa miljoonia naisia ​​ympäri maailmaa. Hän antaa naisille vinkkejä miten he voivat iskeä itselleen unelmiensa miehen.

Gekkosen toimitukseen on kantautunut tietoa eräältä miehen luennolla käyneeltä naishenkilöltä, joka kertoo, että Hussey on taitava myyntimies, joka myy vaikka jäätä eskimoille.

Matthew Hussey on maailmankuulu deittivalmentaja. Kuva: AOP

Hussey puhuu hassunhauskaa puutaheinää deittailusta, ja tekee samalla miljoonabisnestä. Hänen juttuihinsa uskovat sokeasti tuhannet naiset, joiden ensisijaisena tavoitteena on saada iskettyä itselleen unelmiensa prinssi.

Monet miehen luennoilla käyvät naiset palvovat herraa jonkinlaisena amorinnuolia ampuvana jumalana.

– Meno muistuttaa sekopäistä kulttia, jossa naiset antavat jatkuvia suosionosoituksia kuorossa ihastukselleen, eräs silmiään pyöritellyt henkilö kertoo Gekkoselle.

Hussey on keksinyt itselleen liikeidean, jossa epätoivoisilta naisilta viedään rahat pois.

”Oletko väsynyt satunnaiseen tekstittelyyn, jossa juttu ei tunnu johtavan mihinkään?” lukee miehen howtogettheguy.com -verkkosivuillaan.

Jopa supermalli Tyra Banks väittää käyttäneensä miehen neuvoja rakkauselämässä (mitä sopii epäillä).

”Treffiasiantuntija Matthew Hussey – Rakastan tätä miestä. Hän tietää treffeistä. Hän antaa sinulle 7 sanaa, jotka kerrot miehelle – tämän jälkeen mies on sinun! Tämä ei ole vitsi.” Banks mainostaa.

Lue myös: Sofia Belórfilla oli tarkkaan harkittu taktiikka miljonäärimiehen viettelemiseksi – Kuva!

Sofialla on kovat panokset pelissä miljoonaperijän suhteen, ja tästä syystä skandaalijulkkis on ilmeisen kiinnostunut ”ammattiauttajan auttajan” vinkeistä.

Sofian lisäksi Husseyta seuraa Instagramissa mm. suomalaismissit Katariina Juselius ja Katrie Daler.

Sofia ja ystävä juorusivat miljoonaperijästä lokakuussa. Kuva: Gekkosen lukija.

”Mies on perheen pää!”

Sofia kertoi taannoin avoimesti Sofia Belórf – Alaston -podcastinsa jaksossa, että olisi valmis laittamaan parisuhteensa ja miehensä uran oman työnsä edelle.

– Jos rakastun johonkin mieheen, jonka työ tai tausta vaatisi sen, että en voisi tehdä jotain juttuani, niin laitan miehen juttuni edelle. Jos mies sanoo, että meidän pitää muuttaa tuonne ja et voi tehdä sun juttua, niin sitten uhraan sen mun jutun, Sofia kertoi ja myönsi omaavansa vanholliset parisuhdearvot.

Sofia lopettaisi oman julkisen työnsä, jos mies näin haluaisi.

– Kyllä näen, että perhe on ykkönen, ja perheen pää on minulle kuitenkin mies. Se on minulle helvetisti tärkeämpi kuin yksikään tv-työni. Niin olen ajatellut aina. Priorisoin sen parisuhteen. Näen sen enemmän mun tulevaisuutena, Belórf selosti podcastissa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sofia Jessica (@sofiabelorf) jakama julkaisu

Jos upotus ei näy, katso kuva tästä.

Seiska julkaisi salakuvat: Sofia Belórf suuteli mysteerimiehen kanssa Tukholmassa

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
33 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit