Oho! Jyrki 69 vihjaa että hänellä ja Erika Vikmanilla on salasuhde!

Vain elämään -ohjelmassa ihastuneet Erika Vikman ja Jyrki 69 ovat olleet suhdehuhujen keskellä jo viime syksystä saakka.

Lue myös: Romantiikkaa tiedossa illan Vain elämää -jaksossa: Erika Vikman ja Jyrki69 kuhertelevat: ”Me voimme mennä kynttilänvalon ääreen…”

Erika vihjasi taannoin, ettei mitään suhdetta olisi koskaan ollutkaan.

Nyt Jyrki 69 puhuu asiasta Iltasanomien haastattelussa. Toimittaja kysyy rokkarilta, miksei tämä puhu suhdeasioistaan yhtä suoraan kuin musiikistaan.

– Rokkarina olen tottunut siihen, että ympärillä pyörii kauniita naisia. Ei minulla ole mitään menetettävää ihmissuhdeuutisissa, mutta naisia niissä riepotellaan eri tavalla, eikä se ole cool. Parempi vaieta ja kunnioittaa toista, Jyrki 69 vastaa.

– Rakkaus on siis haudattu? IS:n toimittaja jatkaa.

– Ainakin julkisuudessa, Jyrki 69 toteaa IS:lle.

Jyrki avautui viime lokakuussa Apu-lehdelle tunteistaan Erikaa kohtaan.

– Palvon häntä, The 69 Eyes -yhtyeen keulahahmo kertoi Apu-lehdelle avoimesti.

Lue lisää: Apu: Jyrki69 suhteestaan Erika Vikmaniin: ”Palvon häntä”

Erika puolestaan kertoi viime syyskuussa Ilta-Sanomille, että Vain elämää -ohjelmaan osallistuminen oli luultavasti hänen elämänsä paras kokemus. Erika sanoi myös, ettei hän tunne oloaan enää yhtä yksinäiseksi, kuin ennen ohjelman kuvauksia.

Lue lisää: IS: Erika Vikman suhdehuhuista Vain elämää -kollega Jyrki69:n kanssa – ”Tiettyä yksinäisyyttä en tunne niin pahasti”

Ensimmäisen oman kotinsa hiljattain ostanut Erika on kertonut olevansa rakastunut. Hän julkaisi viime viikonloppuna ensimmäisen yhteiskuvan rakkaansa kanssa. Kuvassa näkyi vain pieni osa miestä, joten tämän perusteella on lähes mahdotonta sanoa kuka Erikan tämänhetkinen rakas on. Jokatapauksessa kyseessä on salasuhde, sillä Erika ei ole hiiskunut suhdeasioistaan julkisuuteen.

Lue myös: Omaan kotiin muuttava Erika Vikman paljastaa: ”Rakkautta on ilmassa”

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit