Ohhoh! Lahtelainen kokoomuspoliitikko johtaa Nigeriassa aseellista kapinaa!

Me toimittajat oltiin sillee niinku ihan blääh, suomipolitiikassa ei tapahdu just nyt yhtään mitään. Sannan syksyisten tanssimuuvien jälkeen on seurattu lähinnä niitä kommentoivia lintilöitä ja yritetty repiä irti iloa, juorua, syvyyttä ja valoa lähinnä Sannan miehen Markus Räikkösen Instagram-postauksista. Niissä Markuksen ajatuksissa tosin se syvällisyys ja juorut jäävät vähän vähemmälle. Kannattaa katsoa jos haluaa pitää oikein tylsää.

Tai sitten kokoomus. Vanha kykypuolue on Petteri Orpon käsissä muuttunut yhtä jännittäväksi kuin Räikkösen Markuksen Instagram. Tässä meinaa vaalikeväästä huolimatta iskeä kyllästyminen.

Mutta sitten kirkkaalta taivaalta tulee lahtelais-nigerialainen kokoomuspoliitikko Simon Ekpa ja sanoo että hold my beer!

Ekpa nimittäin johtaa Ylen mukaan aseellista ryhmittymää Nigeriassa!

Simon järjestelee Nigerian suunnalla paikallisia ulkonaliikkumiskieltoja, samalla kun Lahden suunnalla vaikuttaa joukkoliikennelautakunnassa! Lahden oma poika kertoo mm. hyväksyvänsä väkivallan Nigerian hallituksen joukkoja kohtaan!

Joulukuussa Ekpa oli julistanut ulkonaliikkumiskiellon, ja Enugun kaupungissa ammuttiin kauppias, joka oli kieltoa uhmannut. Viime vuoden alussa pelkästään Kaakkois-Nigeriassa tapettiin liki 300 ihmistä. Nigeria on epävakaa valtio, joka koostuu monesta eri etnisestä ryhmästä.  

Joku voisi sanoa, että rankka mesta tuo Nigeria. Mutta onkohan se käynyt Lahdessa!

Nigerian ulkoministeriössä ollaan sitä mieltä, että Ekpan tulisi mielummin järjestellä lahtelaisia joukkoliikennekuvioita, kuin antaa separatisteille ohjeita. Nigeria pitää Ekpan järjestöä IPOB:ta terroristijärjestönä, mutta esimerkiksi Yhdysvallat ei pidä. Ekpan järjestön tavoitteena on erottaa Nigeriasta oma Biafran valtio.

Nykäsen Matti jo aikoinaan sanoi, että Lahti on mesta paikka, mutta ei tainnut Nykäsvainaa arvata, että miten mesta paikka on nykyään kun sieltä käsin komennetaan -kuntapolitiikan ohella – aseellista separatistisiipeä Nigeriassa!

Ei muuta tsemppiä Simonille ja.. eikun hetkinen. Sanotaan että tsemppiä kaikille, koska en halua joutua ongelmiin Nigerian hallituksen asevoimien tai sitä vastustavien separatistisissien kanssa!

Lahtelaiset, mitä mieltä, pistäkää kommenttia alle! Petteri Orpo, mitkä fiilikset näistä ulkonaliikkumiskielloista?

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:AOP

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit