Anna: Nina Mikkonen sairastui jälleen masennukseen – kertoo syövänsä lääkkeitä todennäköisesti koko ikänsä

Big Brother VIP-ohjelmassa keväällä nähty mediapersoona Nina Mikkonen kertoo tuoreessa Anna-lehden haastattelussa, että hänen masennuksensa palasi viime syksynä. Nina sairastui masennukseen miehensä Timo T.A. Mikkosen kuoleman jälkeen.

Julkkis-BB:ssä ihastuttanut Nina kuvailee Annalle masennuksen oireita.

– Olen perusvaloisa luonne, mutta yhtäkkiä kaikki alkoi näyttää vaikealta ja näköalattomalta. Vanhat pelot ja demonit alkoivat kurkkia olkapäiltäni. Putosin samaan kuiluun, jossa olin ollut ennenkin. Lopulta pelkäsin omaa varjoanikin, Nina kertoo.

Lue myös: OHO! Nina Mikkonen kertoi järkyttävän paljastuksen Big Brotherissa: Aikoi tappaa itsensä, miehensä sekä lapsensa

Lääkäriin marssinut Nina tuntee nyt saaneensa masennuksen hallintaan mielialalääkkeiden ja psykiatrisen hoitajan kanssa käytyjen keskustelujen avulla. Hän joutuu kuitenkin syömään lääkkeitä todennäköisesti loppuelämänsä.

– Minun kohdallani se lienee oikea ratkaisu, koska tummuus vaanii taustalla koko ajan. Vaikka järkeni sanoo, että elämässäni on nyt kaikki hyvin, menee aikaa, että tuo tieto asettuu tunteena minuun. Ajattelen, että demonini ovat nyt menossa lepotilaan ja minä olen taas niitten herra, Nina selostaa Anna-lehdelle.


Lähde: Anna

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit