Huumepomo Niko Ranta-aho julkaisi juhannustoivotuksen kaltereiden takaa: ”Olkaahan fiksusti”

Katiska-huumejutusta ja kohujulkkis Sofia Belórfin avopuolisona julkisuuteen noussut Niko Ranta-aho julkaisi juhannuksen kunniaksi päivityksen Instagram-tilillään.

Ranta-aho tuomittiin Katiska 1 -jutussa 11 vuoden vankeusrangaistukseen. Myöhemmin hän sai Katiska 2 -jutussa kahden vuoden vankeusrangaistuksen.

Helsingin hovioikeus aloitti keväällä käsittelemään Katiska 1 -vyyhtiä. Ranta-aho, valitti aikaisemmin hoviin saamastaan tuomiosta.

– Tänä(kin) vuonna joutuu postaamaan juhannuksena vanhan kuvan, kun ei täällä muurien sisäpuolella oikein uusia kuvia oteta. Hovioikeuden ensimmäinen osio saatiin käytyä ja nyt 6 viikoksi viettämään ”kesälomaa”, Niko kirjoittaa Instagramissa.

Niko kertoo, että hänet on nyt siirretty takaisin Riihimäen vankilaan.

– Julkisuudessakin paljon ollut Vantaan matkaselli (mikä uutisten mukaan on vain erittäin lyhytaikaiseen muutaman päivän majoittumiseen tarkoitettu osasto) alkoi 34 päivän kohdalla tuntumaan jo kodilta. Nyt kuitenkin vihdoin takaisin omassa sellissä Riihimäellä.

- ILMOITUS -

Ranta-ahon Katiska 1 -oikeuskäsittely jatkuu jälleen loppukesästä.

– 9.8 hovioikeuden käsittelyt taas jatkuvat ja kestävät vielä 3kk ajan. Sitten Katiska 1 asia on vihdoin puitu kokonaisuudessaan ja on aika jättää se saaga lopullisesti taakse. Nyt kuitenkin juhannuksen viettoon, Ranta-aho kirjoittaa.

– Hyvää juhannusta kaikille sinne muurien paremmalle puolelle, ja olkaahan fiksusti, hän toivottaa someseuraajilleen.

Kuva: Nelonen

Niko Ranta-aho lähetti tylyt terveiset vankilasta Sofia Belòrfille!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Viikon suosituimmat

UUSIMMAT

Katso myös nämä

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]