Niko Ranta-aho lähetti tylyt terveiset vankilasta Sofia Belòrfille!

Katiska 1 -huumeoikeudenkäyntiä puidaan parhaillaan Helsingin hovioikeudessa.

Toinen pääsyytetyistä juttukokonaisuudessa on tamperelainen ”liikemies” Niko Ranta-aho.

Niko on useasti aiemminkin avautunut Instagramissa mm. vankilaelämästään.

Tuoreimassa somepostauksessaan Ranta-aho kirjoittaa ärsyyntyneen oloisenena Katiska 2 kirjasta, joka ilmestyi hiljattain kuunneltavaksi mm. suosittuihin äänikirjapalveluihin. Samalla Niko väittää, että samojen kirjoittajien väsäämä Katiska 1 -kirja ei myöskään vastannut tiedoiltaan todellisuutta.

Myös Gekkosen toimituksessa on kuunneltu uudempi Katiska 2 -kirja, joka ei sinänsä tuo mitään uutta tai paljastavaa monille aihetta tutkineille kuuntelijalle. Kirja on kuitenkin mielenkiintoista luettavaa/kuunneltavaa True Crime -kirjojen sisällön kuuntelijalle vaikka siitä jääkin pieni rahastuksen maku suuhun.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Niko (@rawrane) jakama julkaisu

Näin Ranta-aho kuvailee Katiska 2 kirjaa Instagram-postauksessaan:

– Tapahtumarikas toukokuu.

– Katiska 1 hovioikeus alkoi vihdoin ja kestää aina lokakuun loppuun asti.
Reissumiehen elämä starttasi 20pvä Vantaan matkaselli komennuksella, mistä tulin kuudeksi päiväksi takaisin Riihimäelle. Maanantaina taas siirtyminen Vantaalle ja siellä sitten Juhannukseen asti. Vantaalla tapaamiset on joka viikonloppu la ja su, eli tutut voi tulla moikkaamaan, laittakaa DM.

– Eilen käräjäoikeus antoi päätöksen oikeudenkäytössä kuultavan uhkaamisesta. Päätös oli odotusten mukainen, eli kaikki syytteet hylättiin kaikilta osapuolilta. Onneksi oikeus toteutui tämän asian kohdalla (pokaaliemoji & naurua).

– Viimeisen kahden vuoden aikana en ole ottanut kantaa median, keskustelupalstojen tai kirjojen sisältöön, jotka liittyvät minuun.
Mutta nyt kuitenkin otan kantaa muutamaan asiaan, Niko jyrähtää.

– Tässä kuussa on ilmestynyt Katiska 2 kirja, jonka kantta harhaanjohtavasti komistaa minun kuvani. En liity millään tapaa kyseisen kirjan tekoon, enkä vastannut edes heidän haastattelupyyntöönsä. Samat henkilöt kirjoittivat myös Katiska 1 kirja, mikä oli täysin totuuden vastainen, joten en halunnut osallistua tämän kaltaisen kirjan jatko-osaan millään tavalla.

Alapuolella Katiska 2:sen kansikuva sekä kirjan kuvaus:

Katiska 2 -kirjan kansi / Otava

Tuotekuvaus

Odotettu jatko-osa suuresta huumevyyhdestä. Katiska-vyyhdistä tunnetuksi tulleen Niko Ranta-ahon rikollinen tarina ei päättynyt siihen, kun hän paljastui suuren huumeliigan päätekijäksi. Hän jatkoi huumebisneksiään pian tutkintavankeudesta vapaalle jalalle päästyään. Rikolliset verkostot toimivat.Ääni- ja sähkökirjana ilmestyvässä jatko-osassa avataan Ranta-ahon ja kumppanien toimintaa ensimmäisen Katiska-jutun jälkeen.Koukuttavaa kerrontaa kaikille true crime-kirjojen ystäville!

 

VERTASI SOFIAA JA STEFUA MERVIIN JA MATTIIN?!

Niko jatkoi päivitystään vielä vertaamalla ex-rakastaan Sofia Belórfia edesmenneeseen MERVI TAPOLAAN ja Mervin ex-puolisoa MÄKILEGENDA MATTI NYKÄSTÄ kohuliikemies Stefan Thermaniin. Sofia ja Stefu erosivat hiljattain rajun kohun seurauksena.

Lue myös: Sofia Belórf muutti Niko Ranta-ahon siskon asuntoon – Stefan Therman hermostui ja heitti exänsä ryysyt ulos ikkunasta: ”Marokkolainen hu*ra”!

– Case: 2020-luvun Matti ja Mervi

– Näiden kahden sankarin elämään en ole liittynyt enää pariin vuoteen. Olen vankilaan asti kuullut mitä hurjimpia tarinoita, mutta pahoittelut kaikille draamaa rakastaville, en ole palannut yhteen Mervin kanssa, enkä ollut muutenkaan missään tekemisissä.
Kaikesta huolimatta kaikkea hyvää ja rauhallisempaa kesää Masalle ja Mepalle!

– Muuten täällä Riihimäellä kaikki hyvin. Aika rullaa mukavasti ja treeni maistuu edelleen. Osastolla huippu tyyppejä ja aika juoksee, vaikka olen päivästä 20tuntia selliin lukittuna. Faijan sanoin, opinpahan ainakin olemaan yksin.

– Kesällä tulee jo 40% maksimi tuomiosta suoritettua ja ehkä tulee myös aika, kun asiat vihdoin alkaa etenemään muurien sisällä. Tähän mennessä on ollut vain yksi vastaus kaikkeen ja se on ollut EI.

– Siinä oli toukokuun tarinat, nähtäväksi jää mitä kesäkuu tuo tullessaan, Niko hymyilee toiveikkaana.

– Parasta kesää kaikille! Voikaa hyvin ja nauttikaa elämästä, sillä koskaan ei tiedä mitä huominen tuo tullessaan. Peace and Love ❤️ -NR

SOFIA SEISKALLE: Matti oli herrasmies näihin herroihin verrattuna!

Sofia kommentoi Ranta-ahon törkypuheita tuoreeltaan Seiska-lehdelle, jonka kanssa hän on hyvää pataa.

– Matti oli kuoropoika tai ehkä parempi ilmaus herrasmies noihin verrattuna. Olen pääsääntöisesti ollut aika kaukana, kun nämä herrat ovat otsikoita aiheuttaneet omalla toiminnallaan, Seiskan tavoittama Sofia kommentoi.

Gekkosen lisäys tekstiin:

RAUHA MERVIN JA MATIN MUISTOLLE (RIP†).

Sekavasti käyttäytynyt Stefan Therman julkaisi anteeksipyynnön: ”Käsi pystyyn virheen merkiksi!”

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
10 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit