Nikke Ankara avautui ensimmäistä kertaa seksuaalirikoksestaan: ”Joskus rohkeuden kerääminen kestää”

Räppäri Nikke Ankari, oikealta nimeltään Niiles Hiirola tuomittiin maaliskuussa 2020 Helsingin käräjäoikeudessa pakottamisesta seksuaaliseen tekoon. Nikke sai jutusta sadan päiväsakon suuruisen rangaistuksen, jotka tekivät tuolloin hänen tuloillaan 2 900 euroa. Lisäksi mies määrättiin maksamaan uhrille 1 200 euroa kärsimyksestä sekä lähes 3000 euron oikeudenkäyntikulut.

Lue myös: Nikke Ankaraa syytetään seksuaalirikoksesta – Kiistää kaikki väitteet

Räppäri ei ole aikaisemmin kommentoinut julkisuudessa tuomiotaan. Tänään maanantaina(14.2) mies julkaisi pitkän päivityksen, jossa hän kertaa tapahtumia sekä pyytää samalla anteeksi asianomaiselta sekä useilta muilta tahoilta.

– Hei kaikki.

 Olen pitkään kerännyt rohkeutta, ja koen, että olen viimein valmis ottamaan puheeksi toissakeväisen oikeusjuttuni. En ole aikaisemmin puhunut asiasta julkisesti, koska olen rehellisesti pelännyt puhua siitä, ja olen ollut niin paskana koko jutusta, että en ole uskaltanut. Nyt koen, että viimeistään nyt julkinen anteeksipyyntö, ja ulostulo, on paikallaan, Nikke aloitti pitkän päivityksensä.

Ensisijaisesti mies haluaa pyytää anteeksi tekoaan uhrilta.

– Ennen kaikkea haluan pyytää julkisesti anteeksi häneltä, jota asia koskee, sillä se on vähintä mitä hän ansaitsee.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Biggie Balls (@nikkeankara) jakama julkaisu

Seuraavaksi räppäri kertoo omin sanoin mitä kyseisenä iltana tapahtui.

– Muutama vuosi sitten olin Ravintola Kaivohuoneella viettämässä iltaa ja jossain vaiheessa törmäsimme ja aloimme jutella. Kun olimme keskustelleet hetken aikaa, niin minun aloitteestani olen taluttanut hänet syrjemmälle, miesten WC-tiloihin. Siellä aloimme pussailla, ja tulkitsin tilanteen täysin väärin. Tilanne oli hetken päästä ohi ja lähdimme omiin porukoihimme jatkamaan iltaa. En ollut ymmärtänyt tilanteessa lainkaan, miten traumaattinen hetki tapahtunut oli ollut hänelle.

Nikke kertoo itkeneensä asiaa jälkikäteen kokonaisia päiviä.

– Olen todella pahoillani, että hän on joutunut kokemaan jotain noin ahdistavaa minun toimestani, sillä kenenkään ei tulisi kokea mitään tuollaista. Sen hetkinen käyttäytymiseni oksettaa minua itseänikin. Olen sittemmin joutunut kyseenalaistamaan itsessäni kaiken: käytöksen, mielen ja ylipäätään, minkälainen ihminen olen. En ole koskaan ollut näin paskana ja olen itkenyt asiaa kokonaisia päiviä, mutta sen olen käytökselläni ansainnut.

Ankara sanoo että hänen musiikkiuransa on ollut vaikeuksissa tuomion jälkeen.

– Itselleni on ollut todella hankalaa tehdä duunia musiikin parissa tapahtuneen jälkeen, kun en halua liittää ketään tuollaiseen, ja ihmiset eivät ymmärrettävistä syistä halua liittää itseään minuun. Muutenkin tapahtuneen jälkeen on ollut tosi vaikeaa julkaista musiikkia, tai päivittää edes somea, kun olen ajatellut, että ihmiset pitävät minua varmasti ihan hirviönä. Olenkin siksi pitänyt hiljaiseloa ja keskittynyt muihin juttuihin, kuin musiikin julkaisemiseen – kuitenkin tehden musiikkia omillani, niin sanotusti salaa suurelta yleisöltä.

– Haluan vielä painottaa, että ne muutamat ihmiset, joiden kanssa olen tehnyt töitä oikeusjutun aikana, tai tuomioni jälkeen, eivät missään nimessä hyväksy, tai tue tuollaista käytöstä. Kaikkien kanssa olen keskustellut asiasta vakavasti, ja hylkäämisen, tai ulossulkemisen sijasta olen saanut heiltä vielä mahdollisuuden näyttää, että pystyn parempaan. Tästä olen todella kiitollinen.

Nikke kertoo, ettei ole katunut elämässään mitään muuta yhtä paljoa. Hän pyytää päivityksen lopussa anteeksiantoa ja ymmärrystä.

– Toivottavasti muutkin ihmiset ymmärtäisivät, että minussa on muutakin, kuin tämä elämäni pahin munaus. Kaikesta opitaan, mutta tällaisia asioita ei kenenkään tulisi oppia kantapään kautta, vaan joku järki pitää olla tyhmänkin päässä. En ole mitään muuta elämässäni katunut niin paljon, kuin tätä.

– Haluaisin pyytää anteeksi kuuntelijoiltani, yhteistyökumppaneiltani, kaikilta kenen kanssa olen duunia tehnyt – ja ennen kaikkea häneltä, jota tämä ikävä asia henkilökohtaisesti koskee. Toivottavasti tämä vilpitön anteeksipyyntöni hänet tavoittaa.

– Näiden ajatusten kirjoittamiseen ja julkaisemiseen meni näin kauan, sillä joskus rohkeuden kerääminen kestää, mies päättää päivityksensä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Biggie Balls (@nikkeankara) jakama julkaisu

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit