Ohhoh! Kohumissi Nicole Söderström muutti Saksaan – ”Ranta-ahon hevostenhoitajaksi”

Miss Suomi -kilpailussa useampaan otteeseen nähty Nicole Söderström on muuttanut Saksaan hevostallille töihin. Nicole paljastaa ryhtyneensä Jasmin Ranta-ahon hevostenhoitajaksi. Jasmin on huippu esteratsastaja sekä Katiska-huumepomo Niko Ranta-ahon sisko.

– Tulin Saksaan siis Jasmin Ranta-ahon hevostenhoitajaksi. Ja oon jo tähän mennessä saanut tehdä mielettömästi kivoja juttuja. Tosi kiitollinen tästä mahdollisuutta, Nicole päivitti Instagram Stories -osiossa.

Eläinrakas missikaunotar on rakastunut paikkaan.

– Kaikki eläimet on niin ihania täällä, eli oon kyllä rakastunut tähän paikkaan, Nicole kirjoitti kuvaamansa koiravideon yhteydessä.

MISS SUOMI KOHU

Nicole ja toinen missikisaaja Katariina Juselius jättäytyivät yllättäen tänä vuonna järjestetystä Miss Suomi Allstars -kilpailusta pois kokemansa vääryyden vuoksi.

– Minusta tuntui, että siellä vaan valittiin ne lempparitytöt, ja jos sinä et siihen kuulunut, niin sun oli tosi vaikea päästä siihen porukkaan mukaan, Nicole selosti Instagram-tilillään heinäkuussa.

Nicole kertoi myös, että missiorganisaatio patisti missejä jatkuvasti hankkimaan lisää seuraajia Instagramiin.

Lue myös: Miss Suomi -kohu paisuu! Nicole Söderström kertoo että missiorganisaatio patisti missifinalisteja hankkimaan lisää someseuraajia!

Miss Suomi -kohu paisuu! Nicole Söderström kertoo että missiorganisaatio patisti missifinalisteja hankkimaan lisää someseuraajia!

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit