Musti ja Mirri -ketjun asiakkaan koira kuoli syötyään tätä ruokaa! – ”Otamme asian erittäin vakavasti”

Tunnettu lemmikkieläintarvikeyhtiö Musti ja Mirri kertoo vetäneensä Purenatural-merkin märkäruokaa pois myynnissä, saatuaan tietää että asiakkaan koira oli saanut murkinasta oireita ja lopulta kuollut ruoan syömisen jälkeen.

Yhtiö kertoo asiasta Facebookissa.

– Tietoomme on tänään tullut asiakkaamme koiran menehtyminen. Koira on ennen oireiden alkamista syönyt Purenaturalin märkäruokaa. Tällä hetkellä emme varmuudelta tiedä, mistä lemmikin menehtyminen johtuu ja onko ruoalla ollut yhteyttä tapahtuneeseen.

Ketju on lähettänyt suruvalittelut lemmikin omistajalle menetyksen johdosta.

– Olemme syvästi pahoillamme tapahtuneesta, ja otamme osaa asiakkaamme menetykseen. Olemme olleet asiakkaaseen yhteydessä ja teemme kaikkemme selvittääksemme, mitä on tapahtunut ja miksi. Tällä hetkellä emme tiedä, mistä lemmikin menehtyminen johtuu ja onko ruoalla ollut yhteyttä tapahtuneeseen.

Musti ja Mirri tiedottaa, että asiaa tutkitaan laboratoriassa.

– Otamme asian erittäin vakavasti, ja varotoimenpiteenä olemme tänään vetäneet kyseisen tuote-erän pois myymälöistä ja verkkokaupoista. Olemme olleet yhteydessä tuotteen valmistajaan ja pyytäneet kattavaa selvitystä heiltä. Tutkimme myös välittömästi tuotteen ja kyseisen erän laboratoriossa Suomessa. Lisäksi konsultoimme myös eläinlääkäriä asian tiimoilta.

– Mikäli olet ostanut kyseistä tuote-erää (Purenatural Adult Chicken 150g päiväyksellä 5.7.2025 tai 7.9.2025), voit tulla palauttamaan ruoat Mustin ja Mirrin myymälään, tiedotteessa kerrotaan.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:AOP

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit