Miisa Nuorgamin pelottava pääsiäisyllätys: Pieni lapsi lakkasi hengittämästä

Diili-ohjelmastakin tuttu saamelainen somepersoona Miisa Nuorgam, 30, kertoo Instagram-tilillään pelottavasta tilanteesta, joka tapahtui hänen lapselleen pääsiäisenä.

Miisa julkaisi Instagramissa mustavalkoisen kuvan sairaalasta, jossa hän makaa sängyllä lapsi sylissään. Päivityksessään hän kertoo, että lapsi lopetti hengittämisen pääsiäismaanantaina.

– Meidän pääsiäismaanantai oli hieman erilainen kuin mitä ajateltiin. Kun aamulla ambulanssia odottaessa hätäkeskuksen työntekijä neuvoi kääntämään hengittämättömän lapsen kylkiasentoon ajattelin, että näinkö vain minusta tulee yksi niistä ihmisistä, jonka lapsi on kuollut syliin, Miisa kertoo.

Miisan mukaan taapero saatiin pelastettua ammattitaitoisen hoidon ansiosta. Perhe on jo kotiutunut sairaalasta ja kaikki on nyt hyvin.

– Taapero on pelottavasta aamusta huolimatta onneksi kunnossa ja pääsimme juuri sairaalasta kotiin. Hänellä oli kuumeesta johtuva kouristuskohtaus, joka oli sen verran raju, että vietimme päivän lastensairaalassa tutkittavana ja tarkkailussa.

Miisa kiittää postauksessaan hoidon ammattilaisia, jotka pelastivat lapsen hengen.

– Vaikka mikään sairaaloihin liittyvä ei varsinaisesti lempikokemuksia olekaan, oli sekä kotona ensihoitajien puolesta, että Ulsissa (Uusi lastensairaala) kokoajan sellainen olo, että meistä pidetään huolta, lapsen vointia seurataan ja myös vanhempien huolet ja kysymykset otetaan tosissaan. Valtavan suuri kiitos kaikille, jotka meitä hoitamassa tänään oli, Miisa kirjoittaa.

Miisa kertoo kauhukokemuksestaan myös Instagram-tarinoissaan. Hän julkaisi tarinassa kuvan, jossa lapsi makasi ambulanssissa.

– Kokemus oli kyllä niin pelottava, sillä kohtauksen jälkeen meni kauan (tunteja?) ennen kuin taapero liikutti edes kättään itse. Ambulanssissa mun piti itse kääntää lapsen pää mua kohti, kun hän ei pystynyt/jaksanut liikkua, Miisa kertoo.

– Kun yleensä niin energinen lapsi yhtäkkiä kohtauksen jälkeen, kun hengitys oli saatu tasattua, jäi aivan veltoksi eikä oikein reagoinut, pelkäsi heti, että kohtaus aiheutti jotain pahempaa.

Miisan ja hänen puolisonsa Eetun esikoislapsi syntyi huhtikuussa 2021.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit