Mervi Tapolan miljoonakoti on laitettu myyntiin – Katso upeat kuvat

Kaksi vuotta sitten menehtyneen Mervi Tapolan 1980-luvulla rakennettu kotitalo on laitettu hiljattain myyntiin. Ylöjärvellä sijaitsevan hulppean talon hintapyynnöksi on merkitty 1,29 miljoonaa euroa.

Talon kokonaispinta-ala on yli 500 neliötä, ja asuinrakennuksen lisäksi kokonaisuuteen kuuluu myös mm. rantasauna ja autotalli.

Rantasauna rakennettiin uudelleen vuonna 2005, kun Tapola ja hänen silloinen miehensä mäkilegenda Matti Nykänen polttivat vahingossa saunan pari vuotta aiemmin.

Kokonaispinta-alaltaan yli 500 neliön asuinrakennuksen lisäksi kokonaisuuteen kuuluu autotalli ja vuonna 2005 rakennettu kelohonkahirsinen rantasauna. Kyseinen löylyttelypaikka pistettiin pystyyn, kun Tapola ja hänen silloinen puolisonsa Matti Nykänen polttivat vahingossa edellisen saunan kahta vuotta aiemmin.

Tontilla on kokoa jopa 2 770 neliötä, ja se sijaitsee upean Näsijärven rannalla.

– Jo heti sisään astuessa avautuu näkymät Näsijärvelle. Sisääntulokerroksesta löytyy yli 200m2 huonealaa ja se käsittää 3 makuuhuonetta, keittiön, vaatehuoneen, olohuoneen sekä 2 wc:tä, joista toisen yhteydessä kylpyhuone poreammeella. Kerroksesta löytyy myös 2 parveketta sekä takkanurkkaus ja runsaasti parvitilaa, myynti-ilmoituksessa muun muassa kerrotaan.

Katso kuvat talosta Oikotiestä.

Alapuolella arkistovideo, jossa Matti Nykänen vapautuu vankilasta.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit