Martina Aitolehti täytti 40 vuotta – Ex-aviomies Esko Eerikäiseltä sydämellinen synttäripäivitys!

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti täyttää tänään lauantauna (16.7) 40 vuotta.

Martinan ex-aviomies, radiojuontaja Esko Eerikäinen, 48, julkaisi Martinalle syntymäpäiväonnitteluviestin sosiaalisessa mediassa. Esko ja Martina ovat yhä hyviä ystäviä, ja ex-pariskunnalla on yhteinen Victoria-tytär.

Esko julkaisi samantyyppisen onnittelujulkaisun ex-vaimolleen sekä Facebookissa, että Instagram-tilillään. Martina juhlistaa parhaillaan synttäreitään lukuisten ystäviensä kanssa Ibizan-bilesaarella, Espanjassa.

– Me ollaan tunnettu parikymmentä vuotta , ollaan nähty paljon yhdessä ja erikseen, luultavasti me ollaan loppuelämä tekemisissä, sä olet tehnyt kaksi ihanaa tyttöä jotka valaisee kaikkien tiet, paljon onnea 40v johdosta (sydän), Eerikäinen kirjoittaa Instagramissa.

– Susta on tullut hieno esikuva ei vaan ihmisille jotka sua seuraa ja treenaa sun alaisuudessa mutta etenkin kahdelle pienelle tytölle jolle sä näytät että mitä vaan on mahdollista kun tekee duunia kovasti, sä teet ja oot aina tehnyt asiat sun tavalla ja välillä rytisee mutta se on aina osoittautunut rohkeaksi ja oikeaksi tavaksi! Kunnioitan sua Äitinä, ihmisenä ja ystävänä. Paljon onnea Martina Aitolehti, Esko kirjoittaa.

Mies on myös lisännyt julkaisuunsa kolme yhteiskuvaa, joissa hän poseeraa ex-vaimonsa kanssa. Nuolinäppäimestä voit selata kuvat.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Esko Eerikäinen (@eerikainenesko) jakama julkaisu

Villit bileet Ibizalla

Instagramin perusteella Martinan nelikymppisiä Ibizalla ovat juhlistamassa ainakin Diilistä tuttu yrittäjä Noora Fagerström, bloggaaja Julia Toivola, ex-missi Sabina Särkkä, somevaikuttaja Sara Sieppi, ex-radiojuontaja Jekku Berglund, dj Suvi Pitkänen, julkkis-somemanageri Roope Hujanen ja radiotoimittaja Mari Valosaari.

Alla pari kuvaa synttäreistä.

Synttärisankarin asuste oli paljastava.

Instagram Stories / Sara Sieppi

Jekku ja Sabina osaavat pitää hauskaa.

Instagram Stories / Sabina Särkkä

Martinan tanskalaisrakasta Jesper Backeria ei somejulkaisuissa ole näkynyt.

Martina Aitolehti on lähdössä Ibizalle juhlimaan 40-vuotissynttäreitään – ”Tykkään mun elämästä ja itsestäni!”

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
4 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit