Martina Aitolehti paljastaa kirjassaan: Stefan Thermanin äkkirikastuminen koitui suhteen kohtaloksi

Stefu hemmotteli Martinaa luksusmatkoilla ja lahjoilla, mutta kohuliikemiehen äkkirikastuminen koitui myös suhteen kohtaloksi.

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehden 40, elämänkerta Martina – Taistelija (WSOY, toim. Hippo Taatila) ilmestyi kauppoihin keskiviikkona 10. elokuuta.

Martina paljastaa kirjassaan muun muassa yksityiskohtia suhteestaan kohuliikemies Stefan Thermaniin.

Aitolehti tapasi Thermanin Levillä, kun avioliitto Esko Eerikäisen rakoili jo pahasti.

Martina kertoo ihastuneensa Stefussa miehen ulkoisen habituksen lisäksi tämän itsevarmaan ja järkähtämättömään katseeseen.

Kohuparin suhteen alkaessa Martina oli 28-vuotias ja Stefan vasta 25-vuotias.

Aitolehti muistelee kirjassaan, että Therman oli tuohon aikaan vielä persaukinen nuorimies, joka asui vanhempiensa luona.

– Mutta ei se mua haitannut yhtään. Mä kiinnitin huomiota ihan muihin asioihin, Aitolehti kertoo kirjassa ja kehuu Stefun sosiaalisia taitoja.

Martina tuli raskaaksi noin vuoden seurustelun jälkeen. Samaan aikaan Stefu alkoi rikastua nopeasti, kun hän peri isänsä kiinteistöimperiumin, jonka turvin mies perusti myös oman rakennus- ja kiinteistöalan bisneksensä.

– Meidän eka vuosi me oltiin niin kuin paita ja perse, yhteen muuttamisen jälkeen Stefun menojalka alkoi vipattaa. Ja mikäs vipattaessa, kun kotona oli tervepäinen ja tasainen rouva, joka siivosi kämpän ja laittoi ruoat, Aitolehti kertoo.

Parin suhde oli seuraavien vuosien ajan yhtä vuoristorataa, ja ero kävi monesti lähellä. Pariskunnan piti myös mennä naimisiin vuonna 2018. Häitä ei kuitenkaan koskaan tanssittu. Kihloihin pari meni kuitenkin loppukesästä 2019.

Martina oli sidottu kotiin Isabella-tyttärensä kanssa, kun samaan aikaan Therman viiletti menemään omia menojaan ja luoden samalla omaa uraansa. Vapaa-aikansa Stefu vietti juhlien.

- ILMOITUS -

Stefun äkkirikastumisen myötä Martina oli huomannut miehensä muuttuneen lähes eri ihmiseksi.

– Olisin halunnut sanoa, että on tosi vaarallista rakentaa unelmat materian ja rahan ympärillä. Mä oon ehkä siunattu sillä tavalla, että olin elämäni aikana elänyt joitain vuosia aika vaatimattomasti, maksellut velkoja ja syönyt nuudeleita, Aitolehti kertoo.

– Stefu taas tuli rikkaasta perheestä ja se päätyi tosi yhtäkkiä käsittelemään valtavia summia rahaa. Musta tuntui, että katsoin sitä vierestä kuin hidastettua autokolaria.

- ILMOITUS -

Pariskunnan muutettua yhteen, Martina kertoo tuijottaneensa kattoa öisin seuraavan vuoden ajan.

– Kaiken maailman kauhukuvat piirtyi mun mieleen, kun en yhtään tiennyt, missä Stefu viiletti, Martina kertoo.

Stefan lahjoi ja hyvitteli puolisoaan erilaisilla lahjoilla ja lomamatkoilla. Tämän jälkeen pariskunta poseerasi jälleen onnellisena somekuvissa. Ajan myötä suhde ajautui kuitenkin aina kerta toisensa jälkeen riitoihin.

– Kun tarpeeksi monta vuotta kului, lakkasin välittämästä. Ihan sama, oliko Stefu päivän vai viikon ilmoittamatta kateissa, mä vaan lakkasin kysymästä. Kai siitä jotain johtopäätöksiä saattoi vetää, kun en enää välittänyt, enkä voinut vaikuttaa, Martina kertoo.

Martinan ja Stefun lopullinen ero koitti keväällä 2020. Tämän jälkeen Martina ryhtyi tapailemaan ruotsalaista ”herra B:tä”, ja myöhemmin ex-kiekkoilija Hannu Pikkaraista. Aitolehti ei hiisku sanallakaan näistä miehistä kirjassaan.

Stefu ryhtyi samaan aikaan suhteeseen Sofia Belórfin kanssa. Suhteet ovat sittemmin tulleet päätökseensä.

Tällä hetkellä Martina seurustelee tanskalaisen seurapiirijulkkis Jesper Backerin kanssa, ja Stefu viettää sinkkuelämää.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Stefan Therman (@stefutherman) jakama julkaisu

Martina Aitolehti petti Esko Eerikäistä kaksi kertaa – Näin Esko reagoi kirjapaljastuksiin

- ILMOITUS -

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
17 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Viikon suosituimmat

UUSIMMAT

Katso myös nämä

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]