Martina Aitolehti ruokki tiikeriä eläintarhassa – someraivo repesi! ”Inhottavaa eläinrääkkäystä!”

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 40, matkusti hiljattain toiselle puolelle maapalloa Australiaan saakka. Martina kävi Ausseissa myös alkuvuodesta, jolloin hän tiettävästi löysi reissultaan rakkauden. Seiska-lehden mukaan kyseessä on australialaiskomistus, jonka suonissa virtaa italialaista verta.

Lue myös: Seiska: Tällainen on Martina Aitolehden uusi rakas – Suonissa virtaa italialaista verta!

Pelkästään rakkauden takia Martina ei Australiassa ramppaa, sillä sporttikaunotar myös treenaa maassa tulevia triathlonin Ironman-kisoja varten. Treenaamisen lisäksi kohukaunotar on käynyt ihastelemassa paikallista nähtävyyksiä.

Lue myös: Martina Aitolehti poistui Suomesta: ”Pitkä 24h lento edessä”

Tänään lauantaina (15.4.) Aitolehti julkaisi Instagramin tarinat -osiossaan videon eläintarhasta. Videolla hän ruokkii häkissä olevaa tiikeriä.

Pian videon julkaisun jälkeen kommenttiosioon alkoi ilmestyä vihaisia viestejä, joissa toimintaa väitettiin eläinrääkkäykseksi.

– Inhottavaa eläinrääkkäystä pitää villieläimet häkissä jotta ihmiset pääsee töllistelemään. Olisin odottanut sinulta hieman enemmän, eräs someseuraaja lataa.

– Ei, ei, ei…. Olisin odottanut eläinrakkaalta ihmiseltä parempaa harkintaa ja ymmärrystä siihen kuinka väärin kaikki on tässä videossa, toinen kirjoittaa.

- ILMOITUS -

Martina on vastannut kommenttiin:

– Ei itseasiassa edes ole. Tuolla nimenomaan viestitetään näiden eläinten tilanteesta. Kaikki ei ole niin mustavalkoista.

Lue myös: IL: Näin Martina Aitolehti reagoi kuin Wolt-lähetti ahdisteli hänen tytärtään

– Tämän reissun olisit voinut jättää kyllä väliin, kolmas kommentoi.

- ILMOITUS -

– Onneksi menin. Tämä nimenomaan avaa tietämättömien ihmisten silmiä, mitä näköjään tässäkin keskustelussa on useampi, Aitolehti on vastannut takaisin.

Martinaa on myös puolustettu paljon kommenteissa.

– Mikä ihme teitä ihmisiä vaivaa, annetaan heti negakommentteja ilman taustatietoja. Katsokaa tietoja tästä paikasta storysta. Itse olen ollut vastaavassa paikassa Vietnamissa, missä pelastetut tiikerit joko odottavat vapauttamista tai sitten sairaudesta tai loukkaantumisesta johtuen niitä voi päästää enää luontoon. Kaikki tämänkaltaiset paikat eivät ole ihmisille tarkoittuja viihde-eläintarhoja!!! eräs seuraaja valaisee.

Martina julkaisi Instagramin tarinat -osiossaan kuvan, josta ilmenee, että kyseinen paikka on ilmeisesti eläinsuojelukeskus, eikä viihteelliseen tarkoitukseen keskittynyt eläintarha.

Lue myös: Martina Aitolehti teki suuren päätöksen: ”Meidän perhe muuttaa…”

Lue myös: MN: Esko Eerikäisen treffikumppanit ovat ihmetelleet Eskon läheistä suhdetta Martina Aitolehteen: ”Epäillään, että vanha suola janottaa”

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]