IL: Martina Aitolehti kuvasi Iholla-sarjaa sokkieron jälkeen: ”On ollut jopa terapeuttista puhua kameralle”

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 38, kuvasi kesällä Iholla-sarjaa, jossa päästään tutustumaan tarkemmin Martinan elämään ja päästään syvemmälle kuin koskaan. Martina aloitti sarjan kuvaukset pian sen jälkeen, kun hän oli eronnut ex-miehestään liikemies Stefan ”Stefu” Thermanista, 34.

Nyt Martina kertoo Iltalehdelle, että hän oli tehnyt suurimman osan surutyöstä jo ennen sarjan kuvauksia.

– En tee surutyötä kameroiden edessä, mutta puhun kyllä hyvin avoimesti omista tunteistani, ajatuksistani ja elämästä. Olen videoilla juurikin se, mikä olen. Ikinä ei varmaan ole päästy näin pinnan alle, Martina avautuu lehdelle.

Aitolehti mietti tarkkaan ohjelmaan osallistumista.

– Oli siinä aika kynnys, koska olen aika tarkka siitä, mitä olen valmis itsestäni antamaan ja mitä en. En kuitenkaan ole katunut. On ollut jopa terapeuttista puhua kameralle.

Suhde ruotsalaismiljonääriin

Aitolehti ei suostunut kommentoimaan IL:lle viimeaikaisia romanssihuhuja turkkilaistaustaisen ruotsalaismiljonäärin kanssa, jota kohukaunotar kutsuu Seiskan mukaan herra B:ksi.

Martina ei myöskään halunnut kommentoida Seiskan uutista, jonka mukaan kaksikko ökyili äskettäin Dubaissa.

– En mä kommentoi niihin yhtään mitään. En mitään, Martina sanoo.

Iholla-tv-sarja

Iholla-sarja alkaa ensi keväänä Discoveryn suoratoistopalvelu Dplayssa. Dokumentaarisen sarjan uudella kaudella ollaan neljän tunnetun suomalaisjulkkiksen iholla.

Uuden kauden tähdet ovat Martinan lisäksi, somevaikuttaja ja entinen Miss Suomi Sara Sieppi, laulava tubettaja Tuure Boelius sekä laulaja-lauluntekijä Leo Stillman.

Julkkikset kuvaavat itse ohjelmassa nähtävän videomateriaalin, ja Iholla-kamera kulkee heidän mukanaan lähes kaikkialle.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

Lue myös: Huh, mikä sporttimamma! – Ironman-kisoihin treenaava Martina Aitolehti lenkkeili kadulla paljastavassa topissa!

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit