Oho! Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen matkustivat yhdessä luonnon rauhaan Vierumäelle! – Kuvat

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti ja ex-kiekkoilija Hannu Pikkarainen ovat matkustaneet yhdessä sporttilomalle Vierumäelle. Asia käy ilmi Instagramista.

Myös Martinan Nala-koira on mukana reissussa. Kohupari on käynyt mm. yhteisellä koiralenkillä Vierumäen upeissa syksyisissä metsämaisemissa.

Martina julkaisi Instagram Stories -osiossa videon, jossa hän lenkkeilee metsässä ja selostaa kameralle, miten talvi tekee tuloaan. Videon taustalla kuuluu koiran läähätys.

Hannu julkaisi samoihin aikoihin Instagram Stories -osioon kuvan, jossa Nala-koira poseeraa ylväänä samoissa metsämaisemissa.

Sporttipari on käynyt myös uimassa.

Martina julkaisi Instagram Stories-osiossa videon, jossa hän pulahtaa uimaan rannalta. Hannu esitteli omalla tarinavideollaan samoja maisemia.

Kuvissa näkyy myös sama rakennus, eri kuvakulmasta.

Instagram: @martinaaitolehtiofficial
Instagram: @pikkarambo

Terveysmunakasta kahdelle

Hannu julkaisi Instagramissa myös videon, jossa hän kantaa herkullisen näköisen terveysaamupalan pöytään, joka on katettu kahdelle. Pöydällä on myös pilkottuja avokaadoja sekä viher- ja tuoremehua.

– Ja sit aamiaista pöytään, Hannu kirjoittaa videon yhteydessä. Alla kuvakaappaus:

Instagram: @pikkarambo

Myöhemmin Martina julkaisi Instagram Stories -osiossa kuvan tutunnäköisestä munakas-aamupalasta.

Martinan kuvassa näkyy myös lasi, jossa on vihermehua. Samaa mehua näkyy myös Hannun kuvassa.

Martinan jakaman kuvan perusteella, joku voisi luulla, että leijonaemo on lähtenyt reissuun yksin. Olisiko Martina nauttinut aamupalaksi Hannun munakasta?

Instagram: @martinaaitolehtiofficial

Pitävät matalaa profiilia

Molemmat ovat pitäneet viime aikoina matalaa profiilia yhdessäolostaan. He eivät ole esiintynyt juuri yhdessä sosiaalisen median tileillään, Hannun saaman rikossyytteen jälkeen. Martina on lisäksi piilottanut Instagram-tililtään kaikki yhteiskuvat, joissa hän poseerasi Hannun kanssa.

Taannoin paljastui, että Hannu joutuu oikeuteen, jossa häntä epäillään seksuaalirikoksesta. Tapauksesta nousi kohu, ja tämän jälkeen Martina on ilmeisesti tehnyt päätöksen pitää suhdeasiansa ainakin toistaiseksi pois julkisuudesta.

Toivotaan kovia kokeneelle pariskunnalle rentouttavaa ja raikasta lomaa. Saakoon keho ja mieli rauhan Vierumäen upeissa luonnonmaisemissa.

Lue myös: Jalkavammasta toipuva Martina Aitolehti paiskii jo hiki hatussa hommia salilla! – Miesystävä Hannu Pikkarainen ulkoilutti taas Nala-koiraa! – Kuvat

Lue myös: Oijoi! Sporttikaunotar Martina Aitolehti viettelee tiukassa mustassa bodyssa ja korkokengissä! – Kuuma video

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
7 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit