Jalkavammasta toipuva Martina Aitolehti paiskii jo hiki hatussa hommia salilla! – Miesystävä Hannu Pikkarainen ulkoilutti taas Nala-koiraa! – Kuvat

Jalkaoperaatiosta kuntoutuva hyvinvointivalmentaja ja tv-tähti Martina Aitolehti julkaisi Instagram Stories-osiossaan videomateriaalia, jossa hän treenaa kuntosalilla monipuolisesti ja kovaa, vaikka hänen takareisileikkauksestaan on kulunut aikaa vasta noin kuukausi.

Martinalla on tavoite päästä elämänsä kuntoon triathlonin mm-kisoja varten, jotka järjestetään Lahdessa kahden vuoden päästä. Iäkkäämmässä naissarjassa kilpailevalle Aitolehdelle ei riitä sijoitus perähänniltä. Tähtäimessä on kirkkaimmat sijat.

– Ruvetaan hakemaan parasta mahdollista fysiikkaa vuodelle 2023, kohukaunotar julistaa treenivideon yhteydessä. Martina täyttää vuonna 2023 41-vuotta.

Alla kuvakaappaus Martinan treenistä. Nainen uhkui uutta intoa ja motivaatiota.

Kunhan hän nyt muistaisi ottaa vielä iisisti, ettei vaan sattuisi mitään uutta haaveria.

Instagram, Martina Aitolehti

Aitolehden kohurakas, ex-liigatähti Hannu Pikkarainen on ulkoiluttanut tyttöystävänsä koiraa, ja ladannut koiralenkeiltä videoita Instagram-tililleen. Hannu odottaa parhaillaan ikävää oikeudenkäyntiä, jossa häntä epäillään seksuaalirikoksesta.

Martina on piilottanut ainakin toistaiseksi kaikki yhteiskuvat Hannun kanssa. Martina on mitä ilmeisemmin tehnyt päätöksen pitää suhdeasiansa ainakin toistaiseksi pois julkisuudesta kohujen vuoksi. Hannu asuu myös yhä Martinan omistamassa sijoitusasunnossa.

Hannu ulkoiluttamassa rakkaansa Nala-koiraa:

Instagram: @pikkarambo

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
4 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit