Sporttipari Saariselällä: Martina Aitolehti poseeraa saunanraikkaana pukuhuoneessa – Paidaton Rambo-rakas lymyää taustalla – Kuva

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti vietti viime viikolla laatuaikaa rakkaansa, ex-kiekkoilija Hannu Pikkaraisen kanssa Saariselällä. Sporttiparin lomaan kuului jälleen vahvasti liikunta ja treenaaminen. Molemmat päivittivät reissultaan aktiivisesti sisältöä sometileilleen. Pariskunta ehti reissussa ainakin saunoa, hiihtää ja ajaa koiravaljakolla.

Aitolehti julkaisi Instagramissa muun muassa saunanraikkaan selfien, jossa hänellä on kylpytakki päällään. Kuvan taustalla lymyää paidaton Hannu.

Kuvatekstistä paljastuu, että Martina ja Hannu valmistautuvat kuvan ottohetkellä romanttiselle illalliselle.

– Saunan raikkaana ja hiihtokintuille annettu kylmähoitoa. Harvinaista herkkua saunoa ilman kiirettä, BEST. Nyt viimeisen illan special dinner, kun kokki on loihtinut meille erikoismenun, Martina hehkutti kuvan yhteydessä.

- ILMOITUS -

Eilen Aitolehti julkaisi selfien, jossa hän kertaa Saariselän lomaansa.

– Lihakset kipeänä, vatsa täynnä ja hyvin nukkuneena ollaan matkalla kotiin tyttöjen luo. Sain mitä halusin, hyviä treenejä just tähän hetkeen. Tästä on erittäin hyvä jatkaa! Ja jos sä kaipaat aitoa Lappia ja oikeasti uskomattoman kaunista luontoa sekä priima latuja, suuntaa Saariselälle, Martina iloitsi.

Martina ja Hannu pääsivät nauttimaan ilmaisesta luksuslomasta, sillä kohukaunottaren Instagramista selviää, että kyseessä oli maksettu mainosmatka.

Alapuolella video, jossa huskyt vetää pariskuntaa upeissa maisemissa.

- ILMOITUS -

– Hiihtäjän lepotauko 25 km kohdalla. Ja kyselette kumpaa hiihdän, niin nyt perinteistä koska se on vähemmän kuormittavaa leikatuille jalalle, Martina selosti hiihtokuvan yhteydessä, jossa hän lepäilee hangessa.

Hannu on julkaissut Instagramissa yhteiskuvia Martinan kanssa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Hannu Pikkarainen (@pikkarambo) jakama julkaisu

- ILMOITUS -

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Hannu Pikkarainen (@pikkarambo) jakama julkaisu

– Saariselän retken viimeinen päivä oli täynnä aktiviteetteja. Huskyvaljakkoa, moottorikelkkailua ja lopuks kiipeäminen Kiilopäälle. Huh mitä maisemia meillä on täällä Suomessa! Ja pakko kehaista vielä meidän majapaikkaa @northernlightsvillage joka tarjosi huippu olosuhteet, Hannu kertasi lomaa Instagramissa.

– Nyt lentäen stadiin, hän jatkoi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Hannu Pikkarainen (@pikkarambo) jakama julkaisu

Ihana! Martina Aitolehden ja Hannu Pikkaraisen perheeseen saapui uusi vauva! – Tässä on pikku-Rambo!

Sporttiparin joulutohinat jo täydessä vauhdissa! – Martina Aitolehti hehkuttaa Hannu-rakastaan: ”Jaksaa puuhailla mun kanssa loputtomasti!” – Kuva

Kuvat:Instagram

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

SUOSITUIMMAT

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: