Näin saat 20 vapaapeliä

Ei omaa rahaa, ei riskiä.
  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.
Gekkonen Viihde Martina Aitolehti avautui kiusaamisestaan: "Minua on haukuttu äitinä, urheilijana, vaikuttajana, yrittäjänä ja...

Martina Aitolehti avautui kiusaamisestaan: ”Minua on haukuttu äitinä, urheilijana, vaikuttajana, yrittäjänä ja kumppanina”

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti puhuu jälleen, tällä kertaa aiheena on nettikiusaaminen.

Eilen 5. lokakuuta vietettiin kiusaamisen vastaista päivää. Instagramissa levisi jälleen kampanja nettikiusaamista vastaan, johon otti osaa myös kohukaunotar Martina Aitolehti.

20 vuotta julkkiselämää elänyt 38-vuotias Aitolehti kertoi henkilökohtaisesti saamistaan ilkeistä kommenteistä.

Lue myös: Ohhoh! Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehdeltä loppui kunto kesken puolimaratonin: ”Nyt oli paskaa!!!!”

Alapuolella Martinan koko päivitys:

– Ajattelin, että jaan teille viimeisimmän kommentin joka taannoin satutti minua tai sai miettimään että miksi näin? Päätin kuitenkin, että ennemmin jaan sen miltä nämä kommentit ovat saaneet minut tuntemaan vuosien varrella.

– Noin 20 vuotta takaperin kun olen julkisuuteen astunut, olen lähes päivittäin saanut kokea kiusaamista monessa muodossa. Välillä enemmän, välillä vähemmän ja joskus tuntuu että teet niin tai näin niin aina joku saa siitä jollain muotoa ilkeää. Ikävä kyllä kiusaamiseen tottuu, mutta onko se oikein?
Mulle kasvanut paksu nahka ja olen taitavasti oppinut jättämään nämä asiat omaan arvoonsa. Silti valehtelisin jos väittäisin, että kommentit eivät minua satuttaisi.

– Vaikka työni on julkista ja olen vahvasti mediassa läsnä, se ei mielestäni oikeuta kiusaamista. Minua on haukuttu äitinä, urheilijana, vaikuttajana, yrittäjänä ja kumppanina. Elämäni henkilökohtaisimmat asiat on valittu koko kansan viihteeksi ja kritisoinnin kohteeksi.

– Lasteni kautta tiedän, että kiusaaminen alkaa jo hyvin varhaisessa vaiheessa ja siihen tulisi aina aikuisten puuttua. Kiusattava kohde saattaa kärsiä koko loppuelämänsä arvista jota kiusaaja aiheuttaa.

– Joten luodaan me aikuiset nuorille ja lapsille oikea esimerkki siitä, miten kohtelemme toisiamme.

Lue myös: Juoksukuntoonsa pettynyt Martina Aitolehti julkaisi lähikuvan povestaan: Tämä puoli naisesta ei petä!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) jakama julkaisu

Lue myös: Sara Sieppi avautuu nettikiusaamisesta: ”Pari vuotta sitten mietin, onko missään mitään järkeä”

Kuvat:Instagram

Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä
  • Avaa pelitili Lucky Dinolle
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää

KESKUSTELU

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin pelisääntöihin.

Haluatko kommentillesi kasvot? Voit kommentoida ilman rekisteröitymistä, mutta rekisteröityminen mahdollistaa oman profiilikuvan asettamisen, joka näkyy julkisena kaikille keskusteluissa. Voit luoda Gekkoseen tilin alapuolella olevasta linkistä.
Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
19 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
Jokke
Jokke
15 päivää sitten

Varmaan hieno nainen ja äiti jokapäiväisessä elämässä. Tosin julkisuuden hakeminen esim, eroasioissa tuo mukanaan juuri sitä mitä hän itse juuri kritisoi eli nettikiusaamista. Esim. Exän arvostelu tai exän uuden puolison netissä avaa ovet nettikiusaamiselle molempiin suuntiin. Hän itse avasi oven ja silloin saa mitä tilaa. Välillä ihmettelen eikö Suomen julkkiksilla ole luotettavia ystäviä tai perheenjäseniä joiden kanssa keskustella asiat luottamuksella? koska pitää tuoda kaikki asiat someen, lapsia myöden jotka ovat täysin viattomia aikuisten ratkaisujen suhteen. Jos perusteena raha jonka jutuista saa niin sitten pitää kestää palaute joka tulee. Suomessa joka toinen avioliitto päättyi eroon about, miksi hänen eronsa olisi pahempi, kipeämpi kuin muiden? Ei naapurini Penan erosta kirjoittanut kukaan tai Pena itsekään missään somessa….

Tellervo
Tellervo
Vastaa  Jokke
15 päivää sitten

Reippautta Penalle jatkossa!
Olet hyvin kirjoittanut, vaikka en aivan
kaikessa olekaan samaa mieltä kans-
sasi.
Harvoin näillä sivuilla miehet kirjoitte-
levat ns. kunnollisesti, yleensä ’räävivät’
muutamalla sanalla.

Jesse
Jesse
16 päivää sitten

Kannattaa käydä lääkärissä. Joka totea..että narsisti/ psykopaatti.

Telle
Telle
16 päivää sitten

Martina saa nyt huomion,
kun Sohvi on ’työuupunut’, eikä ole
’näkösällä’!
Stefulla oli/on kovin erikoiset naiset.

Tarjis
Tarjis
16 päivää sitten

Kiusaamista ei voi hyväksyä on se millaista tahansa. Mutta kun Martinaa vaivaa nettikiusaaminen niin miksi hän lukee nettipalstoja. Ja onhan hän jatkuvasti julkisuudessa,milloin yksityisasioissa milloin työasioissa. Työasiat on ok ja ehkä jonkinverran yksityisasiatkin. Mutta suoraan sanoen hän levittelee omia asioitaan aika paljon ja haukkuu esim. exmiestään jaa tämän elämääää. Miksi esim.erosta täytyi julistaa heti somessa? Sitten se kummallinen itsesääli ja ilmoitukset että ei enää julkisuutta. Ja kuitenkin julkistaa kaiken,esim suhteen jota kukaan ei tietäisi muuten.eikä tiedä vieläkään onko se totta. Hän saa varmaan rahaa näistä jutuista,eikä siinä mitään. Mutta voisi hän ajatella lapsiaan eikä esittää marttyyriä. Kiusaamista en kuitenkaan ymmärrä,mutta netistä ja julkisuudesta voi pysyä pois.Www

 
Mar
Mar
16 päivää sitten

Olen huomannut että Martina on onnellisemman oloinen kun Stefun kanssa ollessaan.

Monni
Monni
16 päivää sitten

Noin yleensä kun ajatellaan on ihminen julkkis tai ns.tavallinen ihminen,niin eikö jokainen itse voi vaikuttaa minkä kuvan itsestään antaa.?
Eihän kai kukaan pakota julkkistakaan esim.näyttämään paljasta pintaa lehdille,tms,tai somessa.
Mutta jos itse haluaa koko ajan olla esillä niin kai sitä arvosteluakin kestää.

Maitonänni
Maitonänni
16 päivää sitten

Valivali. Jos on niin rankkaa niin sitä voi varmaan olla myymättä sitä oman siskon kuolemaa, tai oikeastaan mitään muutakaan juttua mediaan.

Kuuluuko sulle.
Kuuluuko sulle.
Vastaa  Maitonänni
15 päivää sitten

Et oo kyllä terveemmästä päästä jos kehtaat heitellä vihakommentteja jopa toisen ihmisen kuolemasta. Asiasta kirjoitettiin mediaan jo ennen kuin tiedettiin että tapettu henkilö on martiinan sisko. Se että jotkut vetää tämän asian tälläisessä muodossa esiin. Ja sama koskee martiinan lapsia…kertoo että tällä palstalla on niitä narsisti psykoja kirjoittelemassa. Katseles vähä peiliin…sulta kenties puuttuu jotain ihmiselle ominaisia piirteitä kuten kyky tuntea empatiaa…

Tuffi
Tuffi
Vastaa  Kuuluuko sulle.
15 päivää sitten

Just, nyt ’kuuluu’ selkeästi!

Pilvilinna
Pilvilinna
Vastaa  Kuuluuko sulle.
12 päivää sitten

Eihän Suomessa voi puhua surullisista tai kipeistä asioista ääneen. Kaikki pitää aina kestää, piilottaa, ja lakaista maton alle. Kaikki on aina hyvin. Niinhän se meillä menee…ja ihminen joka puhuu kipeistäkin asioista on outo lintu. Todellisuudessa vaatii Martiinalta sekä ison kasan vahvuutta että rohkeutta puhua oman siskon menettämisestä. Ja tuohon ” levittää kaikki medialle” tiedän itsekin esim. työpaikalla kuka on eronnut, kenen lapsella on hammaslääkäri jne. Martiinan kuvio on vain isompi. En ymmärrä Martiinalle annettua ” tuomiota” asiasta jota me kaikki tavallamme teemme…elinympäristö, face, Insta,geggosen palstat jne..

Sääliäkö keräämässä.......
Sääliäkö keräämässä.......
16 päivää sitten

Ai, nyt on Aitolehti ruvennut sääliä keräämään. Kas, kun ei mene taas johonkin ohjelmaan tekoitkua tillittämään…..
Muistaako omat teot: pahoinpitely, rattijuopumus, lastensuojelu ilmoitus, verovelat, jne. jne. jne.jne. ja jo vuoden härskisti teilannut ja kiusannut ex Thermania joka ikisessä haastattelussa tai ohjelmassa ja kertonut ne kaikki jutut ” omana totuutenaan”.
Aitolehti ei ole oikea henkilö esiintymällä tekopyhänä näine juttuineen, itsehän hän haluaa joka päivä tyrkyttää itseänsä julkisuuteen, ja pitäiskö häntä vain kehua, kun on niiin itseänsä täynnä oleva henkilö, että ällöttää ja paljon.

Ansku
Ansku
Vastaa  Sääliäkö keräämässä.......
16 päivää sitten

Ihan kiva fiilis varmaan sinulla kun kirjoittelet tuollaista epämääräistä sontaa ihmisestä, jota et varmaankaan tunne? Nousiko sinulla itsetunto kuin korkealle? Säästä juttusi ja mene vaikka itse lenkkipolulle !

Muokattu viimeksi 16 päivää sitten by Ansku
Telle
Telle
Vastaa  Ansku
16 päivää sitten

Just näin Ansku.
– Jokainen ihminen jakaa mielipiteet. Ollaan suvun, työporukan tai harrastus-
porukan kesken. Mutta, mutta: tuntematta henkilöä ei pitäisi niin raakaa
kritiikkiä antaa.Martina on saanut
kovin paljon arvostelua, toki hyvääkin.
– Kukaan ei vastannut näillä palstoilla,
kun kerran oikein tivasin hänen lausah-
duksensa alkuperää/ totuutta.
– Tänne on helppo mölähdellä, kun
ollaan nimimerkin takana.Jos oikein
törkeästi kirjoittaa, niin paistaahan
se läpi, että kirjoittajalla itsellä on
ongelmia. ONNEKSI MARTINA ON
VAHVA, URHEILEE JA KESTÄÄ NÄÄ
ARVOSTELUT! Niin, – kun sitä täydel-
listä ihmistä ei ole olemassakaan.
Hyvää jatkoa Martinalle!

Oikeutta kaikille
Oikeutta kaikille
Vastaa  Telle
16 päivää sitten

Tää on juuri näin! Todella vastuutonta ja ilkeää arvostella, olipa julkisuuden henkilö, tai vaikka kuinka joku ihminen ärsyttäisi! Näillä haukkujilla on selvästikin oma elämä hukassa, tähän tulokseen olen tullut. Aikuiset ihmiset näyttää kiusaamisen mallia lapsille ja nuorille, järkyttävää!

Mar
Mar
Vastaa  Sääliäkö keräämässä.......
16 päivää sitten

Ymmärsinkö väärin kun käsitin yleisestä kiusaamissakin tässä oli kyse mm.kouluissa se on valtava ongelma.siihen olis syytä puuttuakin.

Telle
Telle
Vastaa  Mar
16 päivää sitten

Et ymmärtänyt varmaankaan väärin, mutta nyt halutaan Martinaa lytätä.
Tällaista vaan on…

Liika esilläolo tympäisee..
Liika esilläolo tympäisee..
Vastaa  Telle
16 päivää sitten

Pitäiskö Aitolehteä ihailla, palvoa jne, niinkuin hän itse varmaan tekee , kun on niin itserakas, että koko aja pitää ottaa selfietä itsestään. Pysyisi poissa mediasta ( eikö hän luvannutkin niin, että mihinkä se lupaus jäi), niin ei tarvitsisi valitella ja itkeskellä
kohtaloaan.
Tee jotain järkevää, äläkä kehu urheilulla ja vaikuttamisella jne.
Miljoona muutakin ihmistä hoitaa kuntoaan ja urheilee ja kisaa välillä, samoin vaikuttaja henkilöt ovat ihan toista luokkaa kuin Aitolehti. Tämä hänen pröystäilynsä on eräänlaista ….., tiedätte varmaan mitä…….

Telle
Telle
Vastaa  Liika esilläolo tympäisee..
16 päivää sitten

Ei tarvitse ylistää, – odotellaan
seuraavaa kiinnostavaa keskustelu-
aihetta. Tahtoo nää jutut mennä
usein asian viereen!

 

Big Brother ilmaisveto

+ 10 ILMAISKIERROSTA STARBURSTIIN
  • Avaa pelitili Betssonille.
  • Talleta vähintään 10€-100€ ja tuplaa talletuksesi.
  • Saat heti 10 € ilmaisvedon Big Brother Suomi -kohteisiin sekä 10 ilmaiskierrosta Starburst - peliin.

Leikkauksesta toipuva Vappu Pimiä hukkuu julkkisten tsemppiviesteihin – Juontajakollega Mikko Leppilampi hehkuttaa ”Oot sankari”!

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa juontava Vappu Pimiä, 42, kertoi hiljattain sosiaalisessa mediassa joutuvansa olkapääleikkaukseen. Suosikkijuontaja tiedotti Instagramissa, että leikkaus on nyt suoritettiin ja se meni...

Maisa Torppa on lomautettuna mutta ei tykkää siitä: ei halua kuitenkaan mennä töihinkään! – Katso ihanat Levin talvimaisemakuvat!

Somepersoona Maisa Torppa lomaili bestiksensä kanssa ihanissa Levin valkoisissa talvimaisemissa. Kuvista näkee että pohjoisessa on jo kunnon talvi. Lue myös: Itkuraivarista toipunut Maisa Torppa matkusti...

Seiska: Sofia Belórf yritti tunkeutua Niko Ranta-ahon kotiin! – Mustasukkainen Stefu raivostui ja otti eron tunnekuohun vallassa!

Nyt on kolmiodraaman käryinen eropommi! Kohuliikemies Stefan Therman, 34, otti viime viikonloppuna lopullisen eron suihkuseurapiirien prinsessasta Sofia Belórfista, 30. Parin ero on kiinnostanut suomalaisia, ja se onkin...

Jodelissa juorutaan: TIS-Jape petti TIS-Mattua BB-Julian kanssa! – Nyt Tempparit-kaunotar kommentoi asiaa!

Netissä ja somessa on liikkeellä huhuja, joiden mukaan Temptation Island Suomi -sarjasta tutun pariskunnan Jarkon ja Mathildan suhteeseen olisi liittynyt kolmas osapuoli: BB-Julia. Lue myös: BB-taloon...

Big Brother: Arttu ja Ella ihastumassa toisiinsa!? + Julia viihtyy talon miesten kanssa läheisissä tunnelmissa!

Big Brother -talossa seitsemäs viikko on lähtenyt hyvin käyntiin, ja sunnuntaina saapuneet uudet asukit ovat tuoneet tervetullutta vipinää taloon. Yksi uusista asukkaista on hyvinkääläinen Julia,...

Äitiysonnea hehkuva Johanna Tukiainen julkaisi kuvia Paul-kihlatusta ja vauvasta!

Lokakuun alussa esikoisensa keisarinleikkauksella synnyttänyt Johanna "Tuksu" Tukiainen, 41, on ladannut Instagramiinsa suloisia perhekuvia vastasyntyneestä tyttärestään ja lapsen isästä Paulista, jonka kanssa Tukiainen vaihtoi...

Oho! Tältä BB-Nona näyttää Instagramissa – katso kuvat

Big Brother-taloon asteli viime sunnuntaina neljä uutta asukasta, yksi heistä on 35-vuotias kittiläläinen Nona. Baarimikkona työskentelevä Nona on jäänyt hieman tapetiksi BB-talossa, ja hänelle...

Jooel Vatanen käski homoja kokeilemaan ensin ”luojan valitsemaa tekniikkaa” – Vetosi forumilla sananvapauteen: ”Suomessa meillä on sananvapaus”

Ptvgym -kuntosaliketjun perustaja ja suosikkitubettaja Jooel "PT" Vatanen vastaili viikonloppuna Instagramissa seuraajiensa kysymyksiin. Yhdessä kysymyksessä Vataselta tiedusteltiin ”mielipide homoseksuaaleista?” – Hmm… Kaikki puuhatkoon makuuhuoneissaan mitä haluaa,...

LUETUIMMAT

Jari-Matti Latvalan paljastuskirja tuhosi Maisan Torpan onnen! – Surun kuihduttama kohukaunotar julkaisi itkuisen sokkipäivityksen: ”En jaksa edes nousta sängystä”

Somevaikuttaja ja lentoemäntä Maisa Torppa avautui hetki sitten Instagram-tarinat palvelussa voineensa huonosti viime aikoina. – Taitaa olla aika kertoa totuus iloisten instakuvien takaa viime viikoilta....

Stefan Therman otti eron! Jätetyksi tullut Sofia Belórf kävi itkuisen näköisenä kasvohoidossa – Kuvat

Kohukaunotar Sofia Belórf, 30, ja liikemies Stefan Therman, 34, ovat eronneet. Stefan ilmoittia asiasta Instagram-tarinat osiossa. – Kaikella rakkaudella ja yhteisymmärryksessä haluan ilmoittaa että olemme eronneet...

Muistatko vielä? Sofia Belórf teki törkeän tempun kuntosalilla: nappasi salakuvan kuntoilijasta – Avautui nyt omasta kiusaamisestaan!

Kohukaunotar Sofia Belórf on avautunut uudessa Metropolin-videoblogissa kiusaamisesta ja siitä miten hän joutui kiusatuksi jo lapsena. Sofiaa kiusataan myös somessa, ja nainen kertoi saavansa...

Jari-Matti Latvala yritti iskeä Sara Sieppiä Instagramissa! – Missikaunottarelta kylmä reaktio!

Sara Sieppi, 29, on yksi kauneimmista Miss Suomi -kilpailun voittajista kautta historian. Tämän on huomannut myös Maisa Torpan ex-rakas rallikuski Jari-Matti Latvala, 35, joka...

Huh mikä pumppi! Sofia Belórf kuntosalin pukkarissa näyttämässä tiedät kyllä mitä!

Sofia Belórf tunnetaan salikissana, jota salilta ei pidä pois edes koronan pirulainen. Sofia Jessica on sen verran sitkeä mimmi, että pienet flunssat eivät pelota...

Janita Lukkarinen on joutunut jälleen sairaalaan: Lähetti lohduttoman videon: ”Koitetaan vielä uutta lääkettä, jos se ei se toimi, niin se on siinä”

Lymfoomaa sairastava entinen tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen, 27, on julkaissut lohduttoman videotervehdyksen Instagram-seuraajilleen. Videolla Janita on hyvin väsynyt ja jaksaa hädin tuskin edes puhua. Videoviestissä hän...

Maisa Torppa on lomautettuna mutta ei tykkää siitä: ei halua kuitenkaan mennä töihinkään! – Katso ihanat Levin talvimaisemakuvat!

Somepersoona Maisa Torppa lomaili bestiksensä kanssa ihanissa Levin valkoisissa talvimaisemissa. Kuvista näkee että pohjoisessa on jo kunnon talvi. Lue myös: Itkuraivarista toipunut Maisa Torppa matkusti...

Seiska: Sofia Belórf yritti tunkeutua Niko Ranta-ahon kotiin! – Mustasukkainen Stefu raivostui ja otti eron tunnekuohun vallassa!

Nyt on kolmiodraaman käryinen eropommi! Kohuliikemies Stefan Therman, 34, otti viime viikonloppuna lopullisen eron suihkuseurapiirien prinsessasta Sofia Belórfista, 30. Parin ero on kiinnostanut suomalaisia, ja se onkin...

Jodelissa juorutaan: TIS-Jape petti TIS-Mattua BB-Julian kanssa! – Nyt Tempparit-kaunotar kommentoi asiaa!

Netissä ja somessa on liikkeellä huhuja, joiden mukaan Temptation Island Suomi -sarjasta tutun pariskunnan Jarkon ja Mathildan suhteeseen olisi liittynyt kolmas osapuoli: BB-Julia. Lue myös: BB-taloon...

Oho! Tältä BB-Nona näyttää Instagramissa – katso kuvat

Big Brother-taloon asteli viime sunnuntaina neljä uutta asukasta, yksi heistä on 35-vuotias kittiläläinen Nona. Baarimikkona työskentelevä Nona on jäänyt hieman tapetiksi BB-talossa, ja hänelle...

Jooel Vatanen käski homoja kokeilemaan ensin ”luojan valitsemaa tekniikkaa” – Vetosi forumilla sananvapauteen: ”Suomessa meillä on sananvapaus”

Ptvgym -kuntosaliketjun perustaja ja suosikkitubettaja Jooel "PT" Vatanen vastaili viikonloppuna Instagramissa seuraajiensa kysymyksiin. Yhdessä kysymyksessä Vataselta tiedusteltiin ”mielipide homoseksuaaleista?” – Hmm… Kaikki puuhatkoon makuuhuoneissaan mitä haluaa,...

Tältä näyttää kuvakohussa vellovan Sara Chafakin todellinen elämä! – Joutuu odottamaan julkisia hyytävässä säässä koronan keskellä!

Instagram-kuvien luvattomasta käytöstä somekohun keskelle joutunut Sara Chafak, 29, paljasti tänään saaneen "syntymäpäivälahjan" liikenteen turvallisuusvirastolta Trafilta, joka on evännyt ex-missin ajoluvan pois, asiasta kertoi ensin...

YHTEISTYÖ/UUTISVINKIT

Kiinnostaako yhteistyö tai mainostus Gekkosessa?

Onko sinulla kenties uutisvinkki?

Lähetä viestiä toimitukseen: [email protected]

LUE LISÄÄ AIHEESTA

”Ihanat muumiot”

"Olen tarkka Gekkosen lukija. Tämä sivusto on aina piristävää sekä pyöristävää. Välillä kiinnostaa katsoa, miten jotkut ihmiset haukkuvat toistaa silikonibarbieksi, toiset taas huuttavat, no...

OHO! Susanna Penttilälle mukava kasinovoitto kolikkopelistä!

Kurvikaunotar ja yrittäjä Susanna "Suski" Penttilä nappasi äskettäin mukavan voiton nettikasinon slottipelissä. Susanna kokeili pelata Jungle Gorilla suosikkipeliä, josta hän kuittasi hienon 223.75 euron potin!...

Leikkauksesta toipuva Vappu Pimiä hukkuu julkkisten tsemppiviesteihin – Juontajakollega Mikko Leppilampi hehkuttaa ”Oot sankari”!

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa juontava Vappu Pimiä, 42, kertoi hiljattain sosiaalisessa mediassa joutuvansa olkapääleikkaukseen. Suosikkijuontaja tiedotti Instagramissa, että leikkaus on nyt suoritettiin ja se meni...

Maisa Torppa on lomautettuna mutta ei tykkää siitä: ei halua kuitenkaan mennä töihinkään! – Katso ihanat Levin talvimaisemakuvat!

Somepersoona Maisa Torppa lomaili bestiksensä kanssa ihanissa Levin valkoisissa talvimaisemissa. Kuvista näkee että pohjoisessa on jo kunnon talvi. Lue myös: Itkuraivarista toipunut Maisa Torppa matkusti...

Seiska: Sofia Belórf yritti tunkeutua Niko Ranta-ahon kotiin! – Mustasukkainen Stefu raivostui ja otti eron tunnekuohun vallassa!

Nyt on kolmiodraaman käryinen eropommi! Kohuliikemies Stefan Therman, 34, otti viime viikonloppuna lopullisen eron suihkuseurapiirien prinsessasta Sofia Belórfista, 30. Parin ero on kiinnostanut suomalaisia, ja se onkin...

Jodelissa juorutaan: TIS-Jape petti TIS-Mattua BB-Julian kanssa! – Nyt Tempparit-kaunotar kommentoi asiaa!

Netissä ja somessa on liikkeellä huhuja, joiden mukaan Temptation Island Suomi -sarjasta tutun pariskunnan Jarkon ja Mathildan suhteeseen olisi liittynyt kolmas osapuoli: BB-Julia. Lue myös: BB-taloon...

”Miksi ihmiset ovat niin ilkeitä netissä?”

Gekkosen Vieraskynä sauhusi taas! Tällä kertaa teemana nettikiusaus! "Nettikiusaamisen vastaiset kampaajat ovat olleet viime aikoina esillä ja tästä tulikin mieleeni kirjoittaa nettikiusaamisesta sekä pohtia miksi...

Big Brother: Arttu ja Ella ihastumassa toisiinsa!? + Julia viihtyy talon miesten kanssa läheisissä tunnelmissa!

Big Brother -talossa seitsemäs viikko on lähtenyt hyvin käyntiin, ja sunnuntaina saapuneet uudet asukit ovat tuoneet tervetullutta vipinää taloon. Yksi uusista asukkaista on hyvinkääläinen Julia,...

Äitiysonnea hehkuva Johanna Tukiainen julkaisi kuvia Paul-kihlatusta ja vauvasta!

Lokakuun alussa esikoisensa keisarinleikkauksella synnyttänyt Johanna "Tuksu" Tukiainen, 41, on ladannut Instagramiinsa suloisia perhekuvia vastasyntyneestä tyttärestään ja lapsen isästä Paulista, jonka kanssa Tukiainen vaihtoi...

Oho! Tältä BB-Nona näyttää Instagramissa – katso kuvat

Big Brother-taloon asteli viime sunnuntaina neljä uutta asukasta, yksi heistä on 35-vuotias kittiläläinen Nona. Baarimikkona työskentelevä Nona on jäänyt hieman tapetiksi BB-talossa, ja hänelle...